Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zimní doplňky, které musíte mít! Stylistka vám poradí

  • Video se připravuje ...
    18. ledna 2016 | 06:00

    Mrazy jsou zpět, ale ještě není pozdě vyrazit do obchodů a koupit si ve slevách pořádnou zimní výbavu. Neměly by vám chybět hřejivá šála, stylové rukavice ani slušivá čepice. Stylistka Zoot Alžběta Pěkná vám poradí, jaké konkrétní typy zimních doplňků jsou trendy a nevyjdou z módy ani příští rok.

  • Kostkovaná šála

    I obyčejný outfit se po přidání zajímavé šály promění ve velmi stylový model. Největším hitem letošní sezony jsou kostkované šály, které jsou ve většině případů unisexové, a tak si je klidně můžete navzájem půjčovat se svým partnerem. Některé šály, které nejsou tak huňaté, dokonce využijete i na jaře třeba ke kožené bundičce. Dbejte na to, aby alespoň jedna barva na šále korespondovala s barvou vašeho kabátu.
    Lindex, 299 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pletený kulich

    Pokud ve vaší zimní výbavě stále ještě chybí čepice, rychle to napravte. Letos jsou velkým hitem hrubě pletené kulichy. Ty můžou být bez bambule, s klasickou bambulí nebo s tou kožešinovou. Mezi velmi oblíbené barvy patří šedá, vínová a lahvově zelená.
    H&M, 299 Kč
    Autor: archiv firem
  • Stylové rukavice

    Při nákupu rukavic se vyplatí investovat do kožených kousků, které vám vydrží jako nové i několik sezon a vypadají opravdu elegantně. Myslete na to, že rukavice mohou posunout váš outfit o třídu výš, a tak se vyplatí jejich pořízení neukvapit. Nejoblíbenější jsou šedé, černé a vínové.
    Mango, 799 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, doplňky, zima, šála, rukavice, čepice
Diskuse ke článku
.