Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kosmetické vychytávky: Voděodolný top coat na řasenku a textilní maska na rty. Stojí za to?

Video se připravuje ...
Kosmetické vychytávky: Voděodolný top coat na řasenku a textilní maska na rty. Stojí za to?
VIDEO: Adam Balažovič
11. června 2018 | 06:00

Pro hebké rty jsme vyzkoušely novinku v podobě textilní masky na rty. Pro řasy krásné za každé situace jsme testovaly nový top coat od Alciny. A ztracený jas pleti jsme hledaly pomocí rozjasňující báze pod make-up od L´Oréal Paris. Jak tyto novinky obstály?

Voděodolný top coat na řasenku, Alcina, 300 Kč

Koupíte v salonech spolupracujících se značkou Alcina. Více informací najdete na www.alcina.cz.

Nechcete si pořizovat voděodolnou řasenku na léto, protože se nechcete vzdát té, kterou zrovna máte? Značka Alcina přichází s novinkou v podobě top coatu, kterým jednoduše přetřete nalíčené řasy. Čekala jsem, že mi řasy slepí a nebude to prostě vypadat tak dobře, jako když použiji jen řasenku. Omyl! Gel je superlehký, a proto řasy nezatíží ani neslepí. I když nejsem příznivcem voděodolných řasenek (nebaví mě je pracně odličovat), uznávám, že s top coatem vypadaly nalíčené řasy tak nějak lépe, a to po celý den!

Voděodolný top coat na řasenku, Alcina, 300 Kč
Autor: archiv firem

 

 


Podkladová báze Infaillible, L´Oréal Paris, 299 Kč

Koupíte v síti drogerií.

V sortimentu L´Oréal najdete tři nové báze pod make-up: černou matující, zelenou redukující začervenání a oranžovou pro rozjasnění. Jemný gel obsahuje perleť, a tak při nanesení na obličej získáte přirozený lesk. Je až škoda to schovat make-upem, a proto když si troufnete, můžete bázi nosit i jen tak. Nebo ji smíchat s make-upem dohromady! Líbí se mi i to, že báze dokáže pleť sjednotit – přirovnala bych ji k lehkým BB krémům.

Podkladová báze Infaillible, L´Oréal Paris, 299 Kč
Autor: archiv firem


Textilní maska na rty Lip Mask, Sephora, 70 Kč

Koupíte v parfumeriích Sephora nebo na www.sephora.cz.

Textilní masky na pleť jsou hitem, a v obchodech je najdete dokonce už i na břicho, dekolt nebo právě na rty! Maska je napuštěna bambuckým máslem, které nechybí skoro v žádném balzámu na rty. Je to hlavně díky jeho schopnostem regenerovat a vyživovat pokožku. Použití masky je jednoduché – odstraníte ochranný film, který není skoro vidět, pak položíte plátýnko na rty, lehnete si a patnáct minut odpočíváte.

Gel je sladký, takže aplikace je příjemná. Rty po masce vypadají krásně a jsou hebké. Jen je škoda, že efekt nevydrží moc dlouho – tím spíše, když máte rty suché často. Více než v létě bych tedy masku využila v mrazivých dnech, kdy rty dostávají zabrat! 

Textilní maska na rty Lip Mask Sephora, 70 Kč
Autor: archiv firem

 

Autor: Lucie Houdková