Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Paletka nude stínů a matná rtěnka

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Paletka nude stínů a matná rtěnka
VIDEO: Adam Balažovič
5. března 2018 | 06:00

Co je nového ve světě kosmetiky? Paletka nude stínů od Rimmelu, ekologická rtěnka od Sephory inspirovaná Instagramem, hydratační krém od Garnier s velkým podílem přírodních složek a gel na oční okolí od Biodermy!

Hydratační krém Botanical 24h, Garnier; 119,90 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Nový krém od Garnier se pyšní tím, že 96 % složek je přírodního původu. Je vhodný pro normální a smíšenou pleť. První dojem z krému mám takový, že se jedná o lehkou hydratační péči. Textura krému je totiž gelová a dobře se roztírá. Osobně bych ho zvolila jako ideální letní hydratační krém.

Hydratační krém Botanical 24h, Garnier, 119,90 Kč
Autor: archiv firem


Oční gel Sensibio, Bioderma, 265 Kč
Autor: archiv firem
Oční gel Sensibio, Bioderma; 265 Kč

Koupíte na www.notino.cz nebo v síti lékáren.

U očních krémů je často problém ten, že po nanesení do očního okolí pak pálí v očích. Řada Sensibio od Biodermy je ale určena pro citlivou pleť a vážně jsem žádné pálení nezaznamenala. Textura gelu nemá chybu – rychle se vstřebává a nezůstane po něm mastný film.


Rtěnka #Lipstories, Sephora; 240 Kč

Koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách.

Nová rtěnka od Sephory je opravdu výjimečná. Značka se snažila o to, aby byla co nejekologičtější, ale zároveň neztratila na kráse. To se rozhodně povedlo. Obal je z velké části papírový, a tím pádem je ekologičtější. Design je inspirovaný Instastories, a to z rtěnky dělá jednu z nejoriginálnějších. V nové kolekci najdete 30 odstínů, a to  krémové, matné i metalické. Já jsem zkoušela odstín 33 Wanderlust, který mě bohužel neoslovil. Byl temně fialový a matný a barvu nešlo nanést rovnoměrně. To mohlo ale být způsobeno i tím, že odstín rtěnky byl tak tmavý. Jinak byla na rtech velmi příjemná na to, že se jednalo o matnou rtěnku. 

Rtěnka #Lipstories, Sephora, 240 Kč
Autor: archiv firem

Paletka očních stínů Magnif'Eyes, Nude Edition, Rimmel; 284 Kč 

Koupíte v síti drogerií.

Paletka nude stínů má nádherné odstíny, dobře pigmentované, což mě až překvapilo. Jediná vada na kráse je to, že moc dlouho nevydrží. Po pár hodinách jsou stíny méně výrazné a usazují se v záhybech. Velká škoda! Většina odstínů je třpytivých, ale najdete tam i světlý a tmavý matný. Součástí balení je aplikátor, škoda, že chybí zrcátko!

Paletka očních stínů Magnif'Eyes, Nude edition, Rimmel, 284 Kč
Autor: archiv firem

 

Autor: Lucie Houdková