Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejlepší kosmetika podle redakce: Tyto produkty potřebujete!

  • 3. května 2018 | 06:00

    V redakci jsme daly dohromady dvanáct top produktů kosmetiky, které jsme si v poslední době oblíbily, a stojí za každou korunu. Čeká nás totiž Den matek, který připadá na neděli 13. května, a inspirace na dárek milovaným maminkám se vždycky hodí!

  • Anti-age krém Kiehls

    Editorka Radka, 44 let

    Tohle je můj nový kosmetický favorit, a až mi dojde, budu hodně smutná. Přestože nejdřív mě trochu zklamal, protože se prodává jako anti-age krém a já jsem zvyklá, že ty opravdu dobré anti-age krémy účinkují tak, že to prostě skoro vidíte, navíc máte takový ten pocit napnuté kůže a mizejících vrásek.

    To se tady nestalo, ale po několika týdnech používání mám jasno: pleť obličeje vypadá lépe a hlavně není vůbec suchá, což mě už nějaký čas trápilo, většina krémů pomohla jen na chvilku. Tenhle to dokázal dlouhodobě! Takže za mě na jedničku.

     

    Pečující pleťový krém s anti-age účinkem Kiehls, 1780 Kč (50 ml). Koupíte na www.kiehls.cz nebo v kamenných obchodech.
    Autor: archiv firem
     

    Pečující pleťový krém s anti-age účinkem Kiehls, 1780 Kč (50 ml). Koupíte na www.kiehls.cz nebo v kamenných obchodech.

     

  • Noční krém Sothys

    Redaktorka Božena, 32 let

    Je to sice luxusnější dárek, ale do krémů na obličej se vyplatí investovat. Používám ho už nějakou dobu výhradně na noc a má pleť je po něm rozzářená a vyhlazená. Má příjemnou texturu, rychle se vstřebává a krásně voní. Pokud bych mohla používat jen jeden krém, určitě by to byl tento. 

     

    Detoxikační a obnovující noční krém Noctuelle, Sothys; 2100 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

    Detoxikační a obnovující noční krém Noctuelle, Sothys; 2100 Kč (50 ml). Koupíte na www.sothys.cz.

     

  • BB krém Essenté

    Redaktorka Aneta, 26 let

    Tónovací denní krém od Essenté byl láskou na první pohled. Krém nezanechává nepříjemné fleky a pleť nevysušuje. Navíc s příchodem horkých dnů rozhodně oceníte jeho lehkou konzistenci. Vaši pleť sjednotí, ta bude na dotek krásně jemná. Nejsem si úplně jistá, jestli by si poradil s většími nedokonalostmi, ale s těmi drobnými si ví rady dokonale. Používám ho každé ráno a přijde mi, že na pleti vydrží po celý den. Za mě rozhodně lepší varianta než klasický make-up.

    Tónovací denní krém "Gold", Essenté, 489 Kč (50 ml). Koupíte na www.essente.cz.
    Autor: archiv firem

    Tónovací denní krém Gold, Essenté, 489 Kč (50 ml). Koupíte na www.essente.cz.

  • Lesk na rty Becca

    Redaktorka Lucie, 25 let

    Jiný lesk na rty už nechci, i když stojí skoro sedm stovek. Je neskutečně příjemný na rtech a nechává je krásně hebké, skoro jako balzám. Na rtech se lehce zabarví dorůžova a intenzita barvy se liší podle toho, jak moc suché rty máte. Na pohled jsou v lesku vidět maličké modré třpytky, ale na rtech pak vůbec nejsou. Proto se dá říct, že na rtech vypadá přirozeně. Nevím, čím mě lesk očaroval, ale nejradši bych si ho nanášela na rty každých pět minut. 

     

    Lesk na rty Liptuitive Glow Gloss, Becca; 650 Kč Koupíte v parfumeriích Sephora.
    Autor: archiv firem

    Liptuitive Glow Gloss, Becca; 650 Kč. Koupíte v parfumeriích Sephora. 

  • Sérum a pleťový krém Manufaktura

    Redaktorka Gábi, 41 let

    V poslední době jsem si oblíbila růžové duo od Manufaktury: sérum a pleťový krém označovaný jako elixír. Oba produkty obsahují růžovou vodu a olej, takže nádherně voní po růžích. Krém je výživný a určený pro zralou pleť a sérum obsahuje i kyselinu hyaluronovou, která pokožku viditelně omlazuje. V kombinaci jsou absolutně dokonalé!

     

    Anti-aging sérum na obličej, krk a dekolt s růží, Q10 a kyselinou hyaluronovou, Manufaktura, 369 Kč
    Autor: archiv firem

    Anti-aging sérum na obličej, krk a dekolt s růží; 369 Kč. Pleťový elixír Manufaktura; 269 Kč. Koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných obchodech.

  • Tělový krém Lush

    Editorka Brigita, 33 let

    Lehký krém z nálevu z ovesných vloček a s růžovou vodou je asi největší kosmetický zázrak, který jsem kdy měla v rukou. Tedy pokud máte citlivou a suchou pokožku, kterou snadno všechno rozruší. Přestože je určený na tělo a ruce, nejvíc mi sedí na obličej. Pleť okamžitě zklidní, hydratuje, zjemní a sjednotí. Za tu cenu, při obsahu přes 200 ml, jde o naprostý kosmetický svatý grál. Navíc funguje i na ekzematickou pokožku, nádherně voní, nemá konzervanty a je téměř čistě přírodní.

     

    Krém na tělo Dream Cream, Lush, 545 Kč (250 ml). Koupíte na https://cz.lush.com.
    Autor: archiv firem

    Dream Cream, Lush, 545 Kč (250 ml). Koupíte na https://cz.lush.com.  

  • Sprej pro objem vlasů L´Oréal Professionnel

    Redaktorka Markéta, 25 let

    Sprej pro objem jemných vlasů je přesně to, co potřebuji. Vlasy mi během dne většinou plihnou a tomu sprej spolehlivě zabraňuje. A to ho stačí nastříkat jen po umytí vlasů a pak vyfoukat. Na rozdíl od různých pěnových tužidel sprej vlasy neslepí, ale naopak je zanechá pěkně pružné a nezatíží je. Pro mě nepřekonatelný pomocník pro bohaté vlasy!

    Sprej pro objem vlasů Volumetry, L´Oréal Professionnel, 355 Kč
    Autor: archiv firem
     

    Sprej pro objem vlasů Volumetry, L´Oréal Professionnel, 355 Kč. K dostání v profesionálních salonech L´Oréal Professionnel. 

  • Vůně Hugo Boss

    Redaktorka Eva, 40 let 

    Červený Hugo Boss je mou stálicí mezi parfémy, a přestože ráda zkouším i novinky, už několik let se k němu pravidelně vracím. V parfému se snoubí ovoce, květiny a dřevo. Celé to vytváří svěží, ale přitom dostatečně výraznou vůni, na které se mi nejvíc líbí, že je nevtíravá. A co se mi nelíbí? Že mi parfém právě teď dochází.

    Parfemovaná voda Hugo Woman, Hugo Boss, 1059 Kč (75 ml). Koupíte na www.parfemy-elnino.cz.
    Autor: archiv firem

    Parfemovaná voda Hugo Woman, Hugo Boss, 1059 Kč (75 ml). Koupíte na www.parfemy-elnino.cz.

  • Pleťový krém Phyris

    Redaktorka Lenka, 42 let

    K letošnímu Dni matek bych si moc přála právě tenhle dáreček. Doma ho totiž mám už jen na dně a nevím, jak se bez něj obejdu. Na mou stárnoucí smíšenou pleť dvaačtyřicátnice totiž vitaminem A nabitý krém působí doslova jako balzám. Pleť zklidňuje a příjemně hydratuje.

    Vedle toho viditelně zlepšuje její elasticitu, která se bohužel s přibývajícími roky rychle ztrácí. Drobné linky a vrásky při pravidelném používání mizí a nové se neobjevují. Vyhovuje mi také jeho lehká konzistence, díky které se rychle vsakuje. Důležitou roli hraje i to, že pokožka není po aplikaci mastná a je nádherně hebká. A navíc opravdu krásně, ale nevtíravě voní.

    Krém pro mastnou a smíšenou pleť, Phyris Retinol Balm, 1790 Kč (50ml). Koupíte na www.phyris-kosmetika.cz.
    Autor: archiv firem

    Krém pro mastnou a smíšenou pleť, Phyris Retinol Balm, 1790 Kč (50 ml). Koupíte na www.phyris-kosmetika.cz.

     

  • Růžová voda Saloos

    Redaktorka Andrea, 31 let

    Klasika, která nikdy nezklame. Může se používat jako pleťová voda k dočištění pleti, ale já miluju mít ji na pracovním stole a osvěžit se s ní několikrát během dne. Navíc po použití opravdu je na dotek cítit, že je pleť hebká a skvěle hydratovaná. A ta vůně růží...

    Saloos květinová pleťová voda Růže, 122 Kč. Čistí, tonizuje a projasňuje pleť. Hodí se pro všechny typy pleti, nejlépe však pro citlivou a zralou.
    Autor: archiv firem

    Květinová pleťová voda Růže, Saloos, 122 Kč

     

  • Krém na ruce Rituals

    Redaktorka Ivana, 38 let

    Jeden z mých nejoblíbenějších krémů na ruce je tento voňavý od Rituals. Je označený jako balzám a opravdu takový je – nemá mastnou konzistenci, ale spíš takovou klouzavou, gelovitou, která se hned vstřebává. Intenzivně pokožku vyživuje, ale nezůstane nepříjemně mastná. 

    Balzám na ruce Dao, Rituals, 280 Kč (70 ml). Koupíte na www.rituals.cz.
    Autor: archiv firem

    Balzám na ruce Dao, Rituals, 280 Kč (70 ml). Koupíte na www.rituals.cz.

  • Make-up Bourjois

    Redaktorka Adéla, 24 let

    Jeden z nejlepších make-upů vůbec je pro mě rozjasňující Healthy Mix. Kryje středně, pleť zbytečně nezmatní a dodá krásnou barvu a člověk vypadá hned zdravěji. Jestli za to mohou vitaminy, které make-up obsahuje, to neposoudím, ale pleti evidentně svědčí. Přirovnala bych ho k některým BB krémům, je opravdu lehký, a to mi vyhovuje.

     

    Rozjasňující make-up Healthy Mix, Bourjois, 249 Kč
    Autor: archiv firem

    Rozjasňující make-up Healthy Mix, Bourjois, 249 Kč. Koupíte v síti drogerií.

Autor: Lucie Houdková
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...