Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Nejvoňavější odličovač a matná rtěnka, která nevysušuje rty

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Nejvoňavější odličovač a matná rtěnka, co nevysušuje rty
VIDEO: Adam Balažovič
26. února 2018 | 06:00

Co je nového v kosmetice? L´Oréal představil nové odličovací mléko, které o pleť zároveň pečuje, u Dermacolu najdete novou řasenku pro výrazné řasy pro dokonalé selfie, Sephora uvádí novu podkladovou bázi, která pleť vyhladí a zmatní zároveň, a u Yves Rocher najdete matnou rtěnku, která má texturu jako hydratační!

Řasenka Selfie, Dermacol, 149 Kč

Koupíte v síti drogerií nebo na www.dermacol.cz.

Nová řasenka od Dermacolu by měla umět vytvořit efekt umělých řas. Řasenka vážně dokáže hezky řasy prodloužit. Škoda jen, že je neumí i natočit. S použitím kleštiček pro natočení řas by ale mohla být perfektní. Co se týče štětečku, vypadá na první pohled úplně klasicky, ale podle popisku by měl být technologicky pokročilý. Co si pod tím představit, to netuším, nicméně při líčení se mi zdál stejný jako u ostatních prodlužujících řasenek.

Řasenka Selfie, Dermacol, 149 Kč
Autor: archiv firem


Odličovací mléko Fleurs Rares, L´Oréal Paris, 199,90 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Jedná se o odličovací mléko, které zbaví pleť nečistot a make-upu, ale zároveň ji vyživí a podporuje kožní bariéru, kterou jiná, nešetrná odličovadla mohou poškozovat. V nabídce najdete dvě varianty s výtažky ze vzácných květů, první je pro normální a smíšenou pleť a druhá varianta je pro suchou a citlivou pleť. Konkrétně toto mléko pro normální a smíšenou pleť obsahuje výtažky z lotosu a růže. Růže pleť zjemňuje a zklidňuje a lotos ji ochraňuje a pomáhá sjednocovat suchá a mastnější místa. Po odlíčení zůstane pleť hebká a není napnutá ani vysušená. Pro mě po dlouhé době jeden z nejpříjemnějších odličovacích přípravků!

Odličovací mléko Fleurs Rares, L´Oréal Paris, 199,90 Kč
Autor: archiv firem

Vyhlazující a matující báze Beauty Amplifier, Sephora, 390 Kč (15 ml)

Koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách.

Nová podkladová báze od Sephory v sobě kombinuje dva účinky: vyhlazení pleti a zároveň její zmatnění. Texturou je opravdu výjimečná, je sametová a do pleti se vstřebává hned, jak ji nanesete. Není jí opravdu co vytknout, co se týče pocitu na pokožce. Zda ji dokáže zmatnit na celý den, to je otázka!

Vyhlazující a matující báze Beauty Amplifier, Sephora, 390 Kč (15 ml)
Autor: archiv firem


Matná rtěnka Grand Rouge, Yves Rocher, 339 Kč

Koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v kamenných prodejnách.

Láska na první vyzkoušení. Rtěnka má matný finiš, ale texturou je tak příjemná jako hydratační rtěnky. Dobře se nanáší, je dobře pigmentovaná, nezvýrazňuje nedokonalosti rtů, a tím pádem vypadá úžasně. Je to asi tím, že obsahuje kaméliový olej, který rty regeneruje. To se hodí zejména v zimě, kdy jsou rty vysušené a popraskané, ale vy se přesto nechcete vzdávat matných rtěnek!

Matná rtěnka Grand Rouge, Yves Rocher, 339 Kč
Autor: archiv firem

 

Autor: Lucie Houdková