Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Make-up, který se přizpůsobí odstínu vaší pleti

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Make-up, který se přizpůsobí odstínu vaší pleti
VIDEO: Adam Balažovič
30. dubna 2018 | 06:00

Veganský gel na vlasy Maria Nila a rtěnka v tužce Bagsy, řasenka od L´Oréal a lehký make-up italské značky kosmetiky Natinuel, který se přizpůsobí vašemu odstínu pleti. Nebo spíš nepřizpůsobí? Uvidíte ve videu!

Gel na vlasy Gneiss, Maria Nila; 514 Kč

Koupíte na www.bezvavlasy.cz.

Švédská značka vlasové kosmetiky Maria Nila si zakládá na přírodním složení svých produktů a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Už tím je značka sympatická! Vedle šamponů a semipermanentních barev v jejich sortimentu najdete nově i gely na vlasy. Na výběr jsou různé intenzity: tento je se středně tužicím efektem a je určen pro texturu a objem. Hodí se podle mě pro zkrocení "rozlítaných vlasů" nebo pro vytvoření plážových vln, protože vlasy jen lehce uhladí, ale neslepí. Navíc pěkně voní, úplně jinak než klasické gely na vlasy, což je příjemná změna.

Gel na vlasy Gneiss, Maria Nila, 514 Kč. Koupíte na www.bezvavlasy.cz.
Autor: archiv firem

Make-up Perfect C, Natinuel; 975 Kč

Více informací najdete na www.natinuel.cz.

Natinuel je italská značka kosmetiky, poměrně dražší. Tento make-up by se měl umět přizpůsobit vašemu odstínu pleti, takže se nemusíte obtěžovat s hledáním toho perfektního odstínu. Zároveň dokáže pleť depigmentovat a léčit drobné ranky, záněty, takže se hodí pro problematickou pleť. Jednoduše to vše zní jako make-up snů.

O to víc jsem ale byla zklamaná. Celé balení jsem musela pořádně protřepat, protože napoprvé šla z balení jen tekutina. Po chvilce se spojila s krémem a mohla jsem nanášet na pleť. I když by se měl přizpůsobit odstínu pleti, ztmavl víc, než by bylo potřeba. 

Textura byla docela hutná, spíše jako výživný krém, musela jsem si dát velkou práci, abych ho zapracovala do pleti. Nechci ho úplně zatracovat, ale mně prostě nesedl. Škoda!

Make-up Perfect C, Natinuel, 975 Kč. Více informací najdete na www.natinuel.cz.
Autor: archiv firem

Řasenka Volumissime Royale, L´Oréal Paris; 259 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Černočerná pro královský objem. To je novinka mezi řasenkami značky L´Oréal, která slibuje objem až 10krát větší. Na mé řasy většinou objemové řasenky moc dobře nepůsobí, spíše je slepí a řasy nevypadají hezky a ani vlastně objemně. Tahle řasenka s klasickým kartáčkem ale zapůsobila více než dobře! Dodala objem bez slepování a žmolků, a ještě řasy krásně natočila.  

Řasenka Volumissime Royal, L´Oréal Paris, 259 Kč
Autor: archiv firem

 


Rtěnka Wow Lips, Bagsy; 479 Kč

Koupíte v síti drogerií Marionnaud.

Bagsy je britská veganská značka kosmetiky, která si zakládá na produktech v nádherných v obalech a netestovaných na zvířatech. Nově její výrobky seženete v parfumeriích Marionnaud.

K rtěnkám v tužce jsem byla vždy skeptická, ale změnila jsem názor! Dobře se s ní vykreslovaly kontury, protože má lehkou texturu a je skvěle pigmentovaná. Takže kreslila jedním tahem. Je vysunovací, takže žádné ořezávání. Zkoušela jsem odstín rudé Killer Heels a vypadal vážně skvěle. Jen si trochu připlatíte. Ten pěkný obal za to ale stojí!

Rtěnka Wow Lips, Bagsy, 479 Kč
Autor: archiv firem
 

 

 

Autor: Lucie Houdková