Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Nečekané vyznání lásky a kruté procitnutí pro Adrianu

Video se připravuje ...
24. dubna 2018 | 06:00

V Ulici to tento týden bude zase napínavé, v hlavní roli budou především vztahy a láska. Adriana, kterou Robert vodí za nos už pěkně dlouho, evidentně potřebuje důkaz, aby jí bylo jasné, že jí celou dobu lže. Bude stačit to, že ho nachytá s Ájou, nebo to ještě nebude dost na to, aby konečně prozřela?

Anorexie se již provalila. A i když to vypadalo, že Marcela spolupracuje a snaží se přibírat, její posedlost hubnutím je příliš velká. Její organismus už takové trápení nezvládne a pro Marcelu přijede záchranka. Jaký ortel ji čeká v nemocnici?

VendulaPavlovi jednou lásku vyznala, ten to ale nepochopil tak, jak Vendula chtěla, a ji to velice ranilo. Nyní se k Pavlovi chce vrátit Kamila. Najde Vendula odvahu vyznat mu lásku ještě jednou, nebo si Pavel uvědomí, kdo to s ním opravdu myslí dobře?

Gábina díky milionáři Lukášovi začíná pozorovat čím dál tím větší rozdíl mezi tím, jak se cítí, když je s ním, a jak jí je, když přijde domů za Alešem, kde stále panuje napjatá atmosféra. Do jejího revíru se navíc vetře Irena Landová a Gábině rupnou nervy.

Lucka Weberová se v tom už delší dobu plácá, nyní ji čeká další rána: nadobro ztratí iluze o Davidovi a začne i žárlit. Oprávněně? Johanka zorganizuje večeři pro Otovu matku a jejího přítele. Opět všechny čeká překvapení!

Jak bude vypadat Adrianino kruté odhalení Robertovy nevěry, si prohlédněte ve fotogalerii: