Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Světlaně i Alešovi jde o život!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Robertovy lži se hroutí a Alešův život je v ohrožení a Světlanin kolaps
VIDEO: TV Nova
17. dubna 2018 | 06:00

Co se stane v Ulici? Tento týden bude plný slz a nervů. Adriana začíná být ze všeho zoufalá. Valí se na ni jedna informace za druhou a Robert ji systematicky psychicky týrá. Gábina bude mít velký strach o Aleše a do Ulice si přijede záchranka pro Světlanu.

Gábina není ve vztahu s Alešem úplně spokojená. Na jednu stranu se chová jako mílius, ale jakmile není něco tak, jak si to naplánoval, dokáže jí ze života udělat peklo. Jeden telefonát teď ovšem způsobí, že na to všechno zapomene: s Alešem se urvalo jištění a je v nemocnici. Bude v pořádku?

Záchranka si přijede také na radnici pro Světlanu. Jako by nestačilo, že ji Robert podrazil a dostal do vazby, teď na ni plive špínu na internetu. Na Světlanu je toho tolik, že nespí a je v permanentním stresu. Když ji navíc na radnici přijde navštívit Robert osobně, po boku Mastného, neustojí to a zkolabuje. Jde o infarkt, nebo jen o psychické vyčerpání? Jak dlouho si ji nechají v nemocnici?

Mnohdy rodiče tají spoustu věcí i před svými dospělými dětmi a v tomto případě Mára nemá nejmenší tušení, co právě řeší táta s mámou a jejím novým přítelem. Věrka se všemožně snaží, aby se Kryštof nedozvěděl, že jeho pravým otcem možná není Luboš, jak si celý život myslel. Povede se jí to? A co má v plánu Michal?

Adriana má opravdu o čem přemýšlet, a přestože se Robert snaží ji manipulacemi dostat tam, kam potřebuje, dočká se hodně nemilého překvapení. Adriana ho totiž nachytá s Ájou, o které jí Robert tvrdil, že ho pronásleduje a že s ní není v kontaktu. Při čem je načape? Prokoukne konečně všechny jeho nechutné lži a intriky? Podívejte se do fotogalerie:

Vše o seriálu Ulice najdete ZDE >>>

Autor: roh, TV Nova