Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bojíte se, že se vaše děti nedostanou na gymnázium?

31. října 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Štěstí přeje připraveným! Proto nic nepodceňte a zapište své děti na přípravné kurzy, které jsou navíc zcela zdarma.

Prestižní pražské gymnázium a střední odborná škola EDUCAnet nabízí přípravné kurzy z matematiky a českého jazyka na šestiletá a osmiletá gymnázia.
Tyto kurzy budou probíhat na Jírovcovém náměstí 1782 na Praze 4 od ledna 2015 do března 2015 a jsou zcela bezplatné. 
Autor: Educanet
Na otázku, proč by měli žáci navštěvovat právě přípravné kurzy EDUCAnet, jsme se zeptali Mgr. Veroniky Bartošové - ředitelky školy a jednatelky společnosti EDUCAnet Praha a EDUCAnet Outdoor.
"Určitě proto, že jsme prestižní gymnázium a střední odborná škola s desetiletou tradicí. Navíc jako jediní učíme programovat v jazyce JAVA. Vzhledem ke stipendiím umožňujeme žákům i studentům také studium zdarma. V rámci studia na naší škole si žáci skládají FCE a vyšší certifikáty z angličtiny, jsme zapojeni do CTY, což je při americké univerzitě a žáci si mohou složit náročnou, ale velmi kvalitní americkou maturitu z vybraných předmětů, což je podporováno MŠMT. Tato maturita odpovídá znalostem 1. ročníku našich VŠ, a to zejména v oborech matematika, biologie, chemie, fyzika. Veškeré studium k této maturitě probíhá v angličtině a je řízeno přímo americkými lektory, " podala nám vyčerpávající výčet výhod, proč na této škole studovat, paní ředitelka.

Více informací nalezenete na stránce www.praha.educanet.cz