Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Blíží se první školní den pro řadu prvňáčků

26. srpna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Nejinak je to ve škole EDUCAnet – základní škola, gymnázium a střední odborná škola Praha, s.r.o se sídlem na Praze 4, blízko stanice metra Chodov.

Škola se již 14 dní připravuje na jejich příchod. Na nové žáčky čeká příjemná česká paní učitelka, která má řadu certifikátů a zkušeností s moderními výukovými metodami. Kromě toho je přivítá i její kolegyně, která bude vyučovat žáčky anglicky nejen angličtinu, ale i další předměty, jež budou postupem času přibývat tak, abychom připravily děti na plánované zavedení IB programu.

Ve škole studuje řada žáků zcela zdarma, a to nejen díky prospěchovým, ale i sociálním stipendiím.

Kromě základní školy, gymnázia a střední odborné školy, zaměřené na Informační technologii, nabízí škola i kvalitní mateřskou školu, a to v dvojjazyčném česko-anglickém programu.

Autor: Educanet

Co se týče výuky Informační technologie, je EDUCAnet jedna z mála škol, která nabízí opravdu výuku programování, a to nezávislé platformy JAVA. Tím, že je ve třídě IT maximální počet žáků ve třídě 15, zaručuje žákům a jejím rodičům kvalitní přípravu. Většinou již od druhého ročníku se naši žáci živí jako programátoři a po skončení naší školy pokračují ve studiu na ČVUT.

EDUCAnet Praha je certifikovanou školou International English Study, kde má vysoký rating. Kromě toho je držitelem řady ocenění. Každoročně je zapojena do mnoha projektů, mezi jinými jmenujme partnerskou školu v Kanadě, která žákům zaručuje bezplatný pobyt v Montrealu, projekt Comenius, kdy žáci a učitelé pracují na různých mezinárodních projektech, projekt DoFe, zaměřený na soft skills a překonávání sama sebe, projekt Junior Achievement, který je vlastně podnikatelským inkubátorem.

Autor: EDUCAnet

O vysoké prestiži školy hovoří také to, že je jedinou školou ve střední Evropě, kam poskytla firma SAMSUNG zcela zdarma svůj projekt Smart School.

Bližší informace o škole najdete na http://praha.educanet.cz či na facebooku EDUPRAHA.