Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Voják se vrátil z Afganistánu a nepoznal svou ženu: Zhubla 50 kg!

5. ledna 2014 | 06:00

Jamie (32) se vrátil ze sedmiměsíční mise v Afganistánu a doma ho čekalo pořádné překvapení. Jeho žena Anikka se rozhodla skoncovat se svou nadváhou a zhubla 50 kilogramů. Statečného vojáka doma přivítala sexy žena, kterou mu teď závidí celé okolí.

Anikku Price (28) sužoval stesk po manželovi, který často odjížděl na dlouhé válečné mise. Smutek zajídala velkým množstvím nezdravého jídla a po čase se z ní stala boubelka vážící 105 kilogramů!

A dost!

Těsně po posledním odjedu svého manžela se Anikka rozhodla navštívit odborníka, který jí sestavil speciální dietní plán. Odhodlaná žena začala jíst zdravé kaše, polévky a zeleninové koktejly a byla rozhodnutá s nadváhou skutečně bojovat. 

Takto vypadala Anikka dříve.
Autor: profimedia.cz

Výhra nad kily

Za půl roku zhubla Anikka ze 105 kilogramů na 54 kilo a stala se s zní opravdová kočka. Okamžitě se zbavila oblečení velikosti 52 a nakoupila si krásné oblečky velikosti 36-38. 

Překvapení!

Když čekala "nová" Anikka na svého muže Jamieho na letišti, málem ji nepoznal. Z obrovské proměny má radost celá rodina a na Anikku se teď chodí koukat i všichni lidé ze sousedství.