Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexy fanynka: Kvůli Bieberovi zhubla 55 kilo, chce ho přebrat Seleně Gomez

14. března 2014 | 06:00

Nejdůležitější je motivace! Bez ní se komukoliv jen těžko podaří dosáhnout vysněné postavy. Tu svou si našla i Bryanna Debinder (20). Kvůli svému popovému idolu zhubla za rok víc než půl metráku. Jak to dokázala? A co na to mladý zpěvák?

"Za svůj nový život vděčím Bieberovi. Jen chci, aby věděl, že to byl on, kdo mě inspiroval k tomu, aby se své nadváhy zbavila. Vždycky tu byl pro mě a jeho texty pro mě tolik znamenají," říká pohledná studentka psychologie, která se s Justinem ještě jako baculka dokonce jednu setkala. Patří mezi dokonce mezi "Belibers", jeho skalní příznivce.

"On je ta největší hvězda na světě. A já mám teď opravdu pocit, že jsem součástí jeho života. Přála bych si, aby mě teď na můj "tweet" odpověděl," dodává dvacetiletá Kanaďanka. Ta se už nemusí halit do neforemných mikin velikosti XXL. Teď váží pětašedesát kilo a kupuje si naší osmatřicítku. A nové křivky si náležitě užívá.

Neuvěřitelná proměna Bryanny Debinder
Autor: Twitter.com/Bryanna Debinder

Bryanna s nadváhou bojovala už od svých devíti let. Už na základní škole jí spolužáci kvůli jejímu vzhledu šikanovali. Nedokázala se ale vzdát kalorických jídel, denně se ládovala pizzou, sušenkami a zmrzlinou. Na střední už vážila sto dvacet kilo.

Její posedlost stejně starým idolem odstartovala před pěti lety, když ho viděla na MTV. Po návštěvě jeho koncertu se pak do něj vášnivě zamilovala. A tahle posedlost jí nakonec změnila život.

Neuvěřitelná proměna Bryanny Debinder
Autor: Twitter.com/Bryanna Debinder

"Šíleně jsem žárlila na všechny ty krásné štíhlé holky, které Justin během koncertu vždycky z diváků vytáhl na pódium. Říkala jsem si: 'Tam jsem teď měla být já!'. Každý, kdo někoho tak hrozně moc miluje, si přece zaslouží, aby si ho ten dotyčný všimnul. A já jsem jeho největší fanynka. Chtěla jsem být tou jedinou dívkou, které zpívá," svěřila se Bryanna.

I když je ale její pokoj doslova přeplněný předměty se slavným zpěvákem, zdi zdobí jeho plakáty, koupila si i fotku s jeho vlastnoručním podpisem a Justina Biebera má dokonce i na sprchovém závěsu, jeho pozornost si zatím nezískala. A to ani svými sexy křivkami. Zpěvák má totiž oči už zase jen pro svoji "expartnerku" Selenu Gomez.