Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vanessa Hudgens: Kvůli roli přibrala 15 kilo a vypadá jako bezdomovec!

6. ledna 2014 | 10:00

Drobná herečka dostala životní roli ve filmu Gimme Shelter, ve které hraje těhotnou náctiletou dívku bez domova. Aby její těhotenská vizáž vypadala mnohem působivěji a věrohodněji, musela připrat šílených patnáct kilogramů.

„Nabírat je pro mě nebyla vůbec žádná dřina, hrozně ráda jím, takže to bylo snadné. Nejsem z těch, kteří se musí do jídla nutit,“ přiznala herečka. Ovšem shodit takovou nálož už je těžší. Samozřejmě, že stejně tak to bylo i pro ni. „Kvůli roli mi to stálo za to, protože to byla jedna z mých nejsložitějších postav. Ale shodit ta kila bylo děsné peklo. Musela jsem cvičit každý den, kardio a hodně jógy. Hlavně se hýbat, to bylo to nejdůležitější.“

Pětadvacetiletá Vanessa si ve filmu také sama ostříhá své dlouhé kadeře. Prý celý ten nápad vznikl velice spontánně a byl to dle jejích vlastních slov velice osvobozující pocit.

Nejpůsobivější ovšem byla pro herečku scéna porodu. „Nikdy předtím jsem nehrála porod a tenhle zážitek byl pro mě opravdu fascinující. Musela jsem sama sebe během natáčení mnohokrát posunout za hranice, kam jsem ani netušila že se mohu dostat,“ líčila své zkušenosti s natáčením herečka.