Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Příběh čtenářky Adély: Podvedla jsem manžela se svým tchánem

Svého budoucího mujže jsem podvedla s jeho otcem a dodneška se za to stydím.
1. ledna 2014 | 13:21

Stalo se to naprosto nečekaně a jen jednou, ale stydím se dodnes. Nevím, jak dlouho udržím tohle velké rodinné tajemství. Nikdy by mě nenapadlo, jak snadno je možné se zamotat do tak komplikované situace.

S manželem se známe už od vysoké školy. Od začátku mě neuvěřitelně přitahovalo jeho vysportované tělo a také uhrančivé oči. Brzy se mi poštěstilo blíže se s ním seznámit na studentské diskotéce - skvěle jsme se spolu bavili. Po dvou týdnech randění došlo na první společnou noc, a stal se z nás nerozlučný pár. Během roku jsme se stihli odstěhovat z kolejí do podnájmu. Blížily se prázdniny a Kamilovi rodiče nás pozvali na dovolenou. Mělo to jeden háček, čekalo mě nejdříve oficiální seznámení s potenciálními „tchánovci“. Měla jsem velkou trému, ale za chvíli ze mě spadla. Kamilova maminka uvařila báječnou večeři, něco jsme popili a atmosféra se příjemně uvolnila. Konverzace se postupně zvrtla v nevázaný rozhovor mezi mnou a Kamilovým otcem, povídali jsme si prakticky o všem, ptal se mě na školu, rodiče, randění…

Sex na pláži
Autor: Shutterstock.com
Zdálo se mi, že se mnou mírně flirtuje, ale Kamil mě ubezpečil, že mám být v klidu, že jeho otec je velmi společenský, má mladého ducha a takový typ konverzace s mladými slečnami je pro něj úplně normální. A to se mi potvrdilo i na naší společné dovolené v Tunisku. Můj budoucí tchán se často choval jako náš vrstevník. Zatímco „tchyně“ trávila veškerý čas na pláži a večer znuděně posedávala na terase, Kamilův otec s námi vymetal bary. Pak přišla poslední dovolenková noc. Mírně společensky unavení jsme se vrátili zpátky do apartmánů, kde jsme si ještě otevřeli víno. Za chvíli Kamil prohlásil, že si jde lehnout, protože ho bolí hlava. My jsme ale byli pořád čilí a spát se nám nechtělo.

Sex
Autor: Shutterstock.com
Kamil starší mě pozval na procházku k moři. Víno mi pořádně stouplo do hlavy, a tak mě napadlo, že se vykoupu. Přidal se ke mně. A když jsme byli po pás ve vodě, stalo se to… vrhl se na mě a začal mě divoce líbat. V první chvíli jsem se bránila, ale pak mi to začalo být příjemné. Skončilo to rychlým sexem v písku, po kterém jsme se oba v tichosti oblékli a vrátili se domů, jako by se nic nestalo. Nikdo si ale neumí představit moje výčitky svědomí! Ty mě od té doby trápí neustále. Dnes jsme s Kamilem už dva roky manželé, ale já na svůj úlet pořád myslím. S jeho rodiči se radši vídám co nejméně, protože se strašně stydím. Nechci o svého muže přijít, vím, že to byl omyl a děsí mě představa, jak by reagoval. Můžu jen doufat, že ho má otec natolik rád, že mu o naší divoké noci nikdy neřekne. 

Autor: sim