Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Magický lektvar z medu a skořice: Dieta na hubnutí i skvělý sex

Uvařte si doma tajemný lektvar, který má magické účinky.
16. září 2013 | 07:00

Potřebujete shodit nějaké to kilo a cítíte se bez energie? Namíchejte si dietní lektvar ze skořice a medu. Pomůže vám totiž nejen ke zhubnutí, ale i k lepšímu sexuálnímu životu!

Možná si říkáte, že med obsahuje spoustu cukru a zhubnout se po něm nedá, ale opak je pravdou. Pokud ho budete konzumovat ve správném množství a ve správnou dobu, může být při hubnutí skvělým pomocníkem!

Med obsahuje jednoduchý cukr, který je dobře stravitelný, minerály a blahodárné živiny, urychluje metabolismus a navodí vám pocit sytosti. Skořice zase upravuje hladinu cukru v krvi, což sníží ukládání tuků. Kromě toho vás ochrání proti parazitům, plísním a nežádoucím bakteriím. Když tyhle dvě pochutiny zkombinujete, dostanete dokonalý blahodárný koktejl.

...
Autor: Shutterstock

Nejenže po něm začnou mizet faldíky na břiše, cukr se skořicí totiž působí i jako afrodiziakum, takže se vám zvýší i výkonnost v ložnici! Pusťte se do vaření hned podle osvědčeného receptu.

Recept:

1 lžíce organického medu
1 čajová lžička organické skořice
1 hrnek vody

Postup:

Přiveďte vodu k varu a přelijte skořici. Nechte 15 minut marinovat a po vychladnutí do tekutiny přidejte med. Nikdy ho nedávejte do horkého, protože by se v medu zničily užitečné enzymy. Pijte půl šálku ráno na lačno a večer před spaním.

Autor: ela