Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Drsná dieta Naomi Campbell: Pije jen džus z mrkve, zázvoru a ananasu

15. října 2013 | 10:25

Britská supermodelka jakoby zastavila čas. Po dlouhých čtrnácti letech byla Naomi Campbell (43) opět hvězdou přehlídky Versace. A vypadala skvostně. Ani ona však dokonalé křivky nemá zadarmo. Teď prozradila, v čem tkví tajemství její štíhlé postavy.

"Deset dní před přehlídkou Versace jsem pila jen džus, připravený z mrkve, zázvoru a ananasu, abych se vyčistila," přiznala čokoládová kráska magazínu Edit.

"Musela jsem si odpustit čokoládu a bramborové lupínky, které mám tak ráda. Člověk si ale někdy musí dopřát pár věcí, které mu dělají radost. Nesmí jich ale být příliš," dodala.

Tenhle drastický půst se jí však vyplatil. Oblékla šaty, které na sobě neměla už více než dvacet let. "Zjistila jsem, že to stálo za to. Když jsem do těch úžasných šatů vklouzla, byl to ohromující pocit," prohlásila.

Šaty jí po 21 letech stále padnou jako ulité.
Autor: ČTK, archiv Blesku

Přestože má Naomi nádhernou pevnou postavu, není tajemstvím, že nerada cvičí v posilovně. Její oblíbenou formou pohybu je kombinace gymnastiky, jógy a pilates.

Navíc několikrát do roka tělo detoxikuje oblíbenou kúrou celebrit. "Nejlepší pro mé tělo je "koktejl" z javorového sirupu, cayenského pepře, citronové šťávy a vody," prozradila v minulosti v talk show Oprah Winfrey.

"Pravidelně tuhle 'dietu' nasazuji tak třikrát do roka a nejdéle jsem ji vydržela 18 dní. Vaše tělo se alespoň trochu pročistí. Ale je to hodně náročné," řekla Naomi.