Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdy máte plodné dny? Tahle chytrá věcička vám pomůže otěhotnět

Zjistěte, kdy je ten nejlepší čas pro otěhotnění!
10. července 2013 | 19:27
Prezentace klienta |

Chcete otěhotnět? Pak si pořiďte snadno použitelný tester, který za vás velmi rychle zjistí, zda-li zrovna ovulujete a tudíž jste v nejlepší fázi a připravena pro početí? Už to není jen sen!

Pokud toužíte otěhotnět, může vám Lady-Q Scope pomoci vyřešit mnoho problémů spojených se snahou otěhotnět. Tento ovulační tester Lady Q Scope eliminuje potřebu drahých volně prodejných souprav na zjištění ovulace a zkoušek prováděných v laboratořích. Ovulační tester vám umožní jasně identifikovat a plně využít nejplodnější před ovulační okamžik pro početí!

Jak to funguje?

Usušené sliny pozorované pod mikroskopem mají zřetelný krystalizační vzor. Když je žena plodná a může počít s největší pravděpodobností, uschnou její sliny do kapradinových vzorů.

V průběhu neplodných dnů je vzor nepravidelný, objevují se v něm nespojené tečky.
Když se ukáže kombinace teček a „kapradin“, čemuž se říká „přechodový“ vzor, žena je méně plodná, ale početí je stále ještě velmi pravděpodobné. „Kapradinová“ struktura se objevuje přibližně tři až čtyři dny před začátkem ovulace a dva až tři dny po ní mizí.

VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE
Věříte pověrám našich babiček?
Autor: Shutterstock.com

Vhodný i pro nechtěné početí!

Ovulační tester Lady-Q Scope je indikátor plodnosti, ne forma antikoncepce. Ovšem díky poznání vlastního cyklu plodnosti se mnohé ženy mohou rozumně rozhodovat o pohlavním styku a tudíž mohou snížit nebo dokonce eliminovat potřebu umělé antikoncepce.

Je potřeba si uvědomit, že i když užíváte antikoncepci, může přesto dojít k otěhotnění v průběhu plodné fáze vašeho cyklu. Použití Lady-Q Scope k určení vašich plodných dnů vám poskytuje možnost, jak snížit pravděpodobnost početí.