Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neocenitelné biolampy: Posviťte si na bolest, vrásky i opary!

Biolampy jsou jedním z nejvšestrannějších kosmetických přístrojů vůbec.
15. dubna 2013 | 22:38
Prezentace klienta |

Biolampa má nejen obrovské léčebné účinky, ale také dodává energii, posiluje a zkrášluje. Je neocenitelným pomocníkem se širokým spektrem použití a vysokou léčebnou účinností. Vyzkoušejte ji i vy a už ji nedáte z ruky!

Příznivé a hojivé účinky světla byly využívány už ve starověku. Ke skutečnému průlomu v širším využívání léčebných účinků světla došlo až s rozvojem laserové techniky. Ozařovací lasery byly zkoumány zejména v souvislosti s léčbou špatně se hojících ran, vředů, jizev a povrchových poranění, pro své analgetické, protizánětlivé a další účinky.

Při používání biolampy dochází k tzv. biostimulačnímu efektu, tedy spuštění a podnícení již probíhajících řídících pochodů na úrovni samotných buněk ve tkáni, zpomalení chorobných a degenerativních procesů v těchto buňkách.

Biolampy jsou jedním z nejvšestrannějších kosmetických přístrojů vůbec.
Autor: Netmedik.cz

Jak si vybrat tu správnou

Biolampy si můžete pořídit v několika základních provedeních - infralampy, biolampy s modrým, zeleným či červeným světlem. Rozdíl spočívá v jejich působnosti.

Infračervené světlo pomáhá oživovat buňky, podporuje krevní oběh, zvyšuje přísun kyslíku, posiluje pokožku, zlepšuje metabolismus a vylučování škodlivých látek. Biolampa SD-956IR vyzařuje přírodní světelné vlny, které jsou vysílány do kůže, zde aktivují na světlo citlivé buňky, ve kterých je energie vstřebána hemoglobinem, proteiny, uhlohydráty a tuky a výrazně tak zlepšuje stav vaší pleti.

Biolampa se zeleným světlem aktivuje fotoreceptory buněk kůže - dodává energii a zkrášluje pokožku, zmenšuje jizvy, působí proti akné a dermatitidě, vyrovnává barevný tón pokožky. Je vhodná pro nejrůznější typy pleti.

Biolampa s červeným světlem je navržena tak, aby umožňoval osobní péči o pleť na profesionální úrovni. Léčba pouze světelným zářením využívá přirozené procesy vašeho těla tak, aby pomohla potlačit projevy stárnutí a umocnila a prodloužila účinky přípravků pro péči o pleť.

Všechny biolampy, které eshop netMedik.cz nabízí, jsou certifikovanými lékařskými přístroji.

Kompletní nabídku biolamp včetně příslušenství naleznete ZDE