Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Wasa Sport – křupavý chlebíček nejen pro sportovkyně

25. února 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Wasa Sport je alternativou čerstvého pečiva pro vyznavačky aktivního a zdravého životního stylu. Díky obsažené vláknině je vhodná pro snížení nebo udržení váhy.

Během chladného zimního období má naše tělo tendenci ukládat vše, co dostane. Díky tomu se můžeme během zimy cítit těžce a neforemně. Ale ruku na srdce, která z nás by v zimě vydržela jíst saláty a lehká jídla, se kterými vystačíme za horkých letních dnů? V tomto období, kdy zima je ještě při síle, ale všechny již vyhlížíme jaro, je na čase vrátit se ke střídmějšímu jídelníčku. Naši předkové to měli v tomto směru ulehčené - začal půst, což byl logický přechod od těžké zimní stravy k lehčím jídlům, kdy se organismus připravil na aktivní období jara a léta. My moderní ženy ale tyto staré tradice teprve objevujeme, takže prostě začínáme opět hubnout do plavek.

Autor: Wasa

Jedním z prvních kroků změny ve stravování může být nahrazení klasického bílého pečiva křehkými chleby Wasa. Výrobky této značky jsou upečeny z žitné mouky, která obsahuje celé zrno – slupky a klíčky. To zajišťuje vysoký obsah vlákniny, díky němuž mají všechny chleby Wasa nízký glykemický index. V praxi to znamená, že zasytí na dlouhou dobu a jsou proto vhodné pro snižování nebo udržení tělesné hmotnosti.

Autor: Wasa

Jak název napovídá, Wasa Sport je určena aktivním jedincům, nicméně bude vyhovovat i těm, kteří sportu holdují pouze rekreačně. Záleží na tom, jak si křehký chlebíček Wasa Sport naservírujeme. Jelikož je tento žitný chlebíček lehce stravitelný a má nízkou energetickou hodnotu, je ideální jako součást snídaně, svačiny či večeře.

Autor: Wasa

Tipy na servírování:

Chleby Wasa Sport můžeme ozdobit sýrem cottage, paprikou a avokádem či olivami, pochutnáme si na ní i s paštikou a nakládanou okurkou nebo se můžeme odměnit Wasou se sladkou čokoládovou pomazánkou či medem.

Autor: Wasa

Víte, že:

  • Výhodou výrobků Wasa je jejich dlouhá trvanlivost (10 měsíců). Mohou být kdykoli po ruce a lze se jimi předzásobit například na chalupě.
  • Na trhu jsou i další výrobky značky Wasa:

Wasa Original, Wasa Delikatess, Wasa Sesam, Wasa Break: 44,90 Kč
Wasa Fibre, Wasa Sport,  Wasa Delikatess sesam: 49,90 Kč
Wasa Sandwich smetanový sýr, Wasa Sandwich sýr s rajčaty a bazalkou: 24,90 Kč