Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zdraví šité na míru – a přes internet? V dnešní době je možné všechno!

4. prosince 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Hektická doba nás nutí hledat úlevu od přemíry stresu a zdravotních potíží nejen v přeplněných čekárnách lékařských ordinací, ale také u alternativních zdrojů. Léčitelka Jana Žáková pomáhá svým klientům navracet zdraví již téměř 20 let. A to nejen v masážním a relaxačním centru Salveo v Praze, ale poskytuje lidem usilujícím o uzdravení a vnitřní rovnováhu také on-line poradnu na webových stránkách e-shopu Salveo.cz. 

Webové stránky www.salveo.cz jsou víc než jen běžným e-shopem. Unikátní on-line poradna, v níž léčitelce můžete svěřit svůj problém zcela jednoduše, anonymně a bezplatně, funguje 24 hodin denně. Podle množství právě došlých dotazů obdržíte odpověď  nejpozději do tří dnů. Také o tyto své klienty paní Jana Žáková pečuje tak, že nejen výběr přípravků,  vzájemné kombinace, ale i jejich dávkování je přísně individuální a „ušité na míru“ právě jen pro ně. Představa, že tento výběr je náhodný nebo snadný, by byla mylná. U každého nemocného to pro ni znamená nutnost mentálního napojení se na něj, zkoumání příčin jeho potíží, při tom se nesmí nechat zmást popisovanými vnějšími projevy nebo tím, že je tazatel nedokáže přesně vyjádřit, případně se k některým ani nechce ze studu přiznat.

Autor: Salveo

Zcela přesnou diagnózu léčitelka stanoví specifickými metodami - jasnozřením a jasnoslyšením, pomocí siderického kyvadla, automatickou kresbou a numerologií. V případě potřeby požádá ještě o zaslání fotografie jazyka nebo oční duhovky, aby svoji diagnózu určila spolehlivě a správně. Teprve pak přistoupí k hledání výběru nejlepších produktů a pro klienta nejšetrnějšího způsobu léčení.

Autor: Salveo

Nabídka produktů e-shopu Salveo je velmi široká a komplexní, zahrnuje zdravotní a potravinové doplňky, čaje, oleje, masti, výluhy a tinktury z bylin, pupenů i semen rostlin, neemové preparáty, vitamíny a minerály,  vše v nejvyšší kvalitě, připravované jak tradičními přírodními metodami, tak pomocí nejmodernějších technologií využívajících např. rezonanční efekt nebo nanotechnologii.

Autor: Salveo

Jejich nákup na www.salveo.cz je snadný, rychlý, z pohodlí domova či pracoviště, a k dodání je možné si zvolit Českou poštu, zásilkovou službu PPL nebo osobní vyzvednutí ve výdejnách Úloženky. Kromě ceny produktu klient uhradí jen cenu dopravného, balné si Salveo neúčtuje žádné.

Samozřejmostí zůstává možnost odběru zboží objednaného přes e-shop, kterého neviditelnou a  neúnavnou hybnou silou je  paní Stáňa, i v kamenném obchodě v Praze 4, Novodvorské 1077/84. Tomu někteří klienti dávají přednost jak z úsporných důvodů – cena zboží je stejná a nehradí jeho dopravu, navíc si mohou domluvit nejlépe jim vyhovující individuální čas vyzvednutí, i mimo otevírací dobu brzy ráno, večer nebo o víkendu. Další se sem vracejí proto, že se rádi setkávají s milými prodávajícími paní Katkou a paní Zdenkou, které jim nejen předají objednané produkty, ale i ochotně poradí.

Autor: Salveo

Všechny přípravky nabízené v kamenném obchodě i na e-shopu pocházejí od renomovaných výrobců jak z tuzemska, tak ze zahraničí a jsou pečlivě vybrané a prověřené, a to včetně laboratorních rozborů na množství účinných látek v náhodně vybraných vzorcích. Při nákupu, skladování i expedici preparátů dbají v Salveu přísně na jejich ochranu před nepříznivými vlivy slunečního záření, tepla, vlhka, což je jistě běžné i v jiných obchodech s podobným sortimentem. Vzhledem k odborné erudici léčitelky je však navíc pečlivě chrání před elektromagnetickým zářením a před umístěním v geopatogenní zóně, neboť tyto vlivy by jejich účinnost mohly nepozorovaně zeslabit nebo dokonce je zcela znehodnotit.

Zvláštnost e-shopu Salveo je také v tom, že nebyl vytvořen v prvé řadě jako komerční projekt. Na myšlenku jeho založení přivedlo léčitelku přání klientů (z celé republiky i ze zahraničí), aby si nemuseli pro produkty jezdit do kamenného obchodu Salveo na pražské Novodvorské ulici.

Autor: Salveo

Na stránkách tohoto e-shopu si snadno vyberete vhodný dárek pro sebe nebo své blízké. Inspiraci tady najdou i ti, kteří nemají žádné zdravotní potíže, žijí zdravým životním stylem a pouze chtějí zdraví posílit a upevnit.

Na základě zkušeností jsou zde připraveny cílené vánoční balíčky určené pro děti, studenty, ženy, muže, babičky a dědečky. Balíček Plný síly, vhodný pro všechny aktivní lidi středního věku. Balíček Imunita I., II., určený pro ty, které během roku potkala nějaká virová nebo bakteriální nemoc, pro lidi myslící na prevenci zdravého těla se zdravým duchem. Balíček Vitalita pro ty, kteří si uvědomili, že jim již dochází síla k realizování jejich životních cílů a snů, který obsahuje úplný komplex produktů k získání až nadpřirozené energie k realizaci toho, čeho chceme dosáhnout. Balíček Pro muže, kdy muži se mohou cítit jako opravdoví ochránci všech, na kterých jim záleží, kombinace produktů jim doplňuje hormon testosteron, který dělá z mužů velké muže. Balíček Pro ženy, umožňující jim projevit své nejvnitřnější city, činí je zdravými se schopností založit rodinu. Přírodní lymfatická koupel jim umožní být štíhlými a Fytominerál plnými síly. Balíček Pevné kosti a silné svaly je vhodný jak pro děti, tak i pro dospělé. Zaručuje fyzickou sílu v každém životním období. Kytlová mast v něm obsažená zaručeně odstraní všechny bolesti malých i velkých kloubů. Balíčkem Pro děti se staráte o to nejcennější, co máte. Balíčkem Studenti dopřejete svému studujícímu potomkovi to nejlepší. Nápojem Čínských mudrců docílí nastartování mozkové činnosti od samého rána na plné obrátky. Doplněním svačiny o pár zrnek Aronie v čokoládě se podaří jej nadopovat vitamínem C a všemi dalšími potřebnými vitamíny a minerály pro celý den.

Autor: Salveo

Také další inspiraci, jak udělat svým blízkým radost a podpořit současně jejich zdraví najdete na www.salveo.cz.