Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pod stromečkem můžete svým blízkým splnit sen o dlouhém mládí

26. listopadu 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Být věčně mladý a také se tak cítit, to zní jako sen... A sny se přece plní o Vánocích, ne? Tak proč svým blízkým pod stromeček nenadělit velice účinný preparát Kosmetický Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová, který skutečně dokáže stáří na pěkných pár let přibouchnout dveře před nosem.

Kolagen a kyselina hyaluronová jsou totiž dva malé zázraky, které nám umožňují přelstít čas. A to bez nadsázky. Dostatek kolagenu v našem těle poznáme na první pohled: krásná pleť bez vrásek, pevná a pružná kůže, vlasy lesklé a zdravé. Jenže pak přijde věk, kdy tělo pomalu pozbývá schopnost kolagen samo vytvářet. Začnou se pomalu vkrádat vrásky, kůže povoluje, sem tam lupne v zádech, zabolí v kloubech a člověk si stále častěji začne uvědomovat svá léta, ač se na ně ani v nejmenším necítí. A o kyselině hyaluronové snad ani netřeba mluvit, vždyť už samotný fakt, že se jí přezdívá molekula mládí, hovoří za vše.

To vše si uvědomila česká farmaceutická společnost RosenPharma a.s. a dodala na náš trh úžasný elixír mládí namíchaný přesně tak, jak to naše tělo potřebuje. Nazývá se Kosmetický Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová a je skutečným hitem dokonce i mezi profesionály z oblasti kosmetiky a péče o pleť.

Objednejte online ZDE

Jedna krabička obsahuje 60 tablet hydrolyzovaného kolagenu po 1000 mg, což je naprosté maximum na trhu, 60 tablet kyseliny hyaluronové po 50 mg a 10 ampulí séra s kyselinou hyaluronovou. Dohromady to představuje velice intenzivní měsíční kúru. U kolagenu si povšimněte zvláště slova hydrolyzovaného. To je totiž jediná forma kolagenu v tabletách, kterou dokáže naše tělo využít stejně dokonale jako kolagen obsažený v tučném mase, kůžích, chrupavkách nebo třeba v aspiku. Jedna tableta KosmetickéhoKyselina hyaluronová je zase nezbytná pro hydrataci naší pokožky a v kombinaci s kolagenem umí redukovat tvorbu vrásek, zvlhčuje oči pro jasnější vidění, urychluje hojení ran, odřenin a popálenin, podporuje růst a hustotu vlasů i jejich regeneraci (například po barvení) a ještě sama napomáhá kolagen vytvářet. Aby byl nástup účinků tablet co nejrychlejší, je přípravek doplněn právě o ampule séra kyseliny hyaluronové. Sérum se během tabletové kúry každý třetí den vmasíruje do drobných obličejových vrásek nebo do dekoltu. Není pochyb, že se jedná o velice intenzivní omlazující přípravek, jehož účinné látky jsou navíc našemu tělu zcela vlastní.

Efekt přípravku Kosmetický Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová je natolik zřetelný, že je díky němu dokonce možné o pár let oddálit zamýšlenou faceliftingovou operaci. Zřetelně vypne pokožku, viditelně vyplní vrásky, dodá skvělou formu vlasům, a to i vlasům narušeným intenzivním barvením, zvýší kvalitu nehtů. Kolagenu je také velkým pomocníkem proti bolestem pohybového aparátu.

To nejlepší jsme ovšem záměrně nechali na závěr. Díky naší vánoční akci při koupi dvou balení přípravku Kosmetický Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová výrazně ušetříte. Navíc dostanete zdarma dárek v hodnotě 250 Kč: přírodní přípravek Merryfem. Jedna tableta Merryfemu denně si poradí s nepříjemnými stavy, které ženy trápí v klimakteriu nebo během premenstruačního syndromu a dodá jim potřebnou vyrovnanost. Za 1799 Kč tak dostanete dárky v hodnotě 2228 Kč. To je rozumná cena za splněný sen, co říkáte?

Více informací o výrobku Kosmetický Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová naleznete zde: Kosmetický Kolagen FORTE. Další produkty farmaceutické společnosti RosenPharma a.s. naleznete zde: RosenPharma.

Tato vánoční nabídka je časově omezená, využijte proto možnosti objednat 2 balení přípravku Kosmetický Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová pomocí našeho objednávkového formuláře. Ke každé objednávce obdržíte balení přípravku Merryfem zdarma. Konečná částka včetně poštovného 1799 Kč.