Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nový život díky plastice. Příběh slečny Kristýny.

MUDr. Tomáš Doležal, plastický chirurg
14. května 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Znovu připomínáme úspěšný projekt plastického chirurga MUDr. Tomáše Doležala, který odstartoval již v roce 2010. Jednalo se o soutěž, určenou všem ženám, toužícím po plastické operaci, které si ji z jakýchkoli důvodů nemohly dopřát. Šanci vyhrát měla každá žena, jež se rozhodla zaslat a zveřejnit svůj příběh o tom, proč o plastické operaci uvažuje. Do soutěže byly zaslány stovky dopisů s opravdovými životními příběhy. Devíti z nich byla provedena požadovaná plastická operace zdarma.

Připravili jsme pro Vás skutečné životní příběhy žen, jež je dovedly až k myšlence podstoupit plastickou operaci.  Přečíst si je můžete na těchto stránkách.

Pojďte se společně s námi podívat na výsledky proměny další výherkyně.

Autorkou příběhu a další výherkyní v soutěži MUDr. Tomáše Doležala za měsíc březen se stala slečna Kristýna z Olomouckého kraje. Její příběh si můžete přečíst zde.

Slečna Kristýna vyhrála plastickou operaci nosu (Rhinoplastika)

A jak operace dopadla?

Slečna Kristýna před a po operaci
Autor: MUDr. Doležal

Slečno Kristýno, se svým příběhem jste se stala další výherkyní v soutěži MUDr. Tomáše Doležala! Zkuste nám nyní s odstupem času  popsat své pocity a dojmy, jež Vás provázely během celého zákroku od konzultace až po první pohled do zrcadla…

Na počátku výhry byla veliká radost, kterou rychle vystřídalo zklamání, protože zákrok překazily moje zdravotní problémy. Vzhledem k tomu, že jsem netušila, jak rychle se s nimi vypořádám, bála jsem se, že o výhru přijdu. Velmi mile mě překvapilo rozhodnutí pana doktora Doležala, že se zákrokem počká, než budu schopná jej podstoupit. To mě utvrdilo v názoru, který jsem měla hned při prvním setkání s panem doktorem - je to zkrátka člověk na svém místě a skutečný profesionál. No a téměř po roce od výhry přišla operace a s ní opět velká radost.

Probuzení po operaci byl trošku šok, protože kvůli otokům očí jsem skoro vůbec neviděla, ale péče sestřiček byla skvělá, a tak otoky aspoň trochu splaskly. No a následovalo 14 dní, které byly celé ve jménu "splaskávání" a mizení modřin. Nejhorší je, že člověk ví, že pod sádrou už je nový nos, ale nechce tomu věřit, dokud ho neuvidí. A sundávání sádry byla prostě bomba. Nos sice ještě není dokonalý, protože i na něm je otok, ale změnu člověk vidí hned. A já osobně jsem byla nadšená.

Celou cestu z Prahy na Moravu jsem si na nos sahala a nemohla jsem se nabažit pocitu, že už mám "takovej nosánek, kterej jsem chtěla". Ale nejlepší fáze proměny začala tehdy, když si té změny začalo všímat okolí. Pro všechny, kteří o operaci netušili, jsem byla jiná a nová, ale nevěděli proč. A přesně toho jsem chtěla docílit - změnit se, ale přitom zůstat svá.

V závěru chci ještě jednou poděkovat panu doktorovi Doležalovi za skvěle odvedenou práci, veškerému personálu na klinice za výbornou péči a rovněž asistence pana doktora, paní Dudařové, za velmi milé jednání.

Video: průběh operace slečny Kristýny

Video se připravuje ...
Videozáznam průběhu plastické operace slečny Kristýny na klinice Plastika Praha • VIDEO: MUDr. Doležal

Výherkyní za měsíc květen se stala slečna Lenka ze Znojma s příběhem, který uveřejníme v našem příštím článku…

Na TV Stream.cz můžete sledovat nový seriál Plastiky Celebrit, kde byl MUDr. Tomáš Doležal přizván jako odborný konzultant.

Další info na www.plastikapraha.cz.