Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Proteinová dieta vám pomůže konečně zhubnout!

16. dubna 2012 | 13:05
Prezentace klienta |

Pomalu se blíží léto, dny plné sluníčka, opalování a společně s tím samozřejmě i potřeba vypadat v plavkách jednoduše báječně. Pokud se svých nadbytečných kil chcete zbavit už natrvalo, toužíte získat skvělou postavu a cítit se dobře, spolehněte se na dietu, která je oblíbená po celém světě. A v čem její úspěch spočívá?

 

Co je proteinová dieta

Proteinová, jinak také bílkovinná dieta, je určena všem, kteří chtějí rychle a účinně zhubnout. Základem je pravidelná konzumace kvalitních bílkovin ve formě instantních jídel nebo nápojů, snížení přísunu cukrů i tuků, dostatečný pitný režim a jídelníček doplněný o nejrůzněji upravovanou zeleninu.
V těle jsou tak nastartovány procesy, při kterých se přednostně spalují zásobní tuky (tedy právě ty uložené tuky, kterých se chceme zbavit) a současně je chráněna svalová hmota. Ale nebojte se, svaly vám tím rozhodně nezačnou růst.

Proteinová dieta je velice oblíbená ve světě – především v USA, nebo ve Francii pomohla zhubnout už tisícům žen a mužů trpících nadváhou či obezitou.

Výhody proteinové diety

Nespornou výhodou je především její rychlost a účinnost – vždyť už za jeden měsíc je možné shodit až 8kg, samozřejmě v závislosti na počáteční nadváze.

Dalším velkým plus je pocit dobré nálady až euforie. Žádná nervozita, nebo podrážděnost, jak to u jiných diet bývá.

Neměla jsem vůbec hlad a naučila jsem se pravidelně jíst,“ říká například žena, která se díky proteinové dietě zbavila svých nadbytečných kil. Pocit hladu vymizí díky změnám metabolismu již po prvních 2-3 dnech.

A nejvýznamnějším kladem proteinové diety je dlouhodobé udržení váhy, kterého dosáhnete pozvolným přechodem k běžné, racionální stravě v několika po sobě následujících dietních krocích.

Autor: KetoDiet.cz

 

Proteinová dieta KetoDiet

Příkladem účinné proteinové diety je program KetoDiet, který nabízí proteinová jídla obohacená o všechny nezbytné vitamíny, minerály a navíc i o prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny. Součástí dietního plánu je i dodržování pitného režimu a konzumace vybraných druhů zeleniny, kterou si můžete upravovat dle vlastní chuti, nebo se nechejte inspirovat pestrou škálou receptů z KetoDiet kuchyně.

KetoDiet vás nejen zbaví nadbytečných kilogramů, ale zároveň vaše tělo detoxikuje od nahromaděných odpadních látek, které se ve vašem organismu usadily díky konzumaci nevhodné stravy.

V průběhu vlastního hubnutí vás rádi podpoří odborní výživoví specialisté, kteří vám budou k dispozici ZCELA ZDARMA.

Jistě oceníte i speciální aplikaci WeightWatch, která umožní vám i výživovým specialistům sledovat průběh diety doslova každý den.

Více informací najdete na www.ketodiet.cz