Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zázrak? Ženu po porodu prohlásili za mrtvou, po hodině se ale probrala k životu!

Žena při porodu přežila svoji vlastní smrt.
13. listopadu 2014 | 06:00

Toto je skutečně dojemné! Lékaři si to nedovedou pořádně vysvětlit a hovoří tak o zázraku. Čtyřicetiletá rodička Ruby Graupera-Cassimiro při komplikovaném porodu upadla do bezvědomí a pětačtyřicet minut byla bez pulzu. Doktoři už nepředpokládali, že se žena probere. Ale po třičtvrtě hodině se stal zázrak.

Začalo to jako naprosto normální den. Čtyřicetiletá Ruby Graupera-Cassimiro, nyní dvojnásobná matka z Floridy, byla doma, když tu se jí ozvaly první známky blížícího se porodu. Jela do nemocnice a byla poměrně v klidu. Přeci jen už má za sebou jeden porod, takže ví, co ji asi tak může čekat. Jenže tentokrát to mělo být jiné, osudné.

V nemocnici nastaly brzy komplikace a porod neprobíhal podle představ. Proto musel být proveden císařský řez, aby lékaři zachránili malou Taily, která byla na cestě. Jenže zákrok byl proveden špatně a ženě se do krevního oběhu dostala plodová voda. Upadala tak do bezvědomí a lékaři začali bojovat o její život. Po třech hodinách intenzívního oživování ale pacientce přestalo tlouct srdce.

Milé překvapení
Ruby se svojí rodinou
Autor: facebook.com

Lékaři se tedy rozhodli oznámit tuto strašlivou zprávu rodině, která netrpělivě čekala, jak zákrok dopadne. Rodině řekli, že se bohužel nedá nic dělat, po třech hodinách oživování se žena neprobrala a její srdce už dotlouklo. Byla to zdrcující zpráva a rodina se šla se zesnulou rozloučit. Když došli do pokoje, kde ležela, čekalo je tam velmi milé překvapení.

Po necelé hodině se pacientka probrala. Překvapující je fakt, že během těch pětačtyřiceti minut nebyl poškozen mozek, takže ani žádné další životní funkce. Doktoři sami nevědí, jak si to vysvětlit, a celý případ považují za malý zázrak. Ani ona sama tomu nedokáže stále uvěřit.