Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Chřipka je tady: Jak se účinně bránit?

Valosun
7. prosince 2009 | 00:00
Prezentace klienta |

Chřipková epidemie už zasáhla celé území ČR a jen málo koho nechává v klidu.  Vakcinace je dostupná jen pro některé,  a ostatním nezbývá než hledat jiné účinné formy pomoci.

Závěr a začátek každého roku jsou spojeny s větší nebo menší chřipkovou kalamitou. Je docela jedno, jestli to je chřipka sezónní, nebo jiná. Když se do člověka opře vší silou, dostane celé tělo pořádně zabrat. Přitom letos obavy nevyvolává jen „běžná“ sezónní chřipka.

Na evropském trhu se nedávno objevil nový preparát, vyvinutý pro chřipkové období. Přípravek podle výrobce vyniká novou kombinaci vysoce účinných látek - nukleotidů.

Klinické studie potvrdily, že obsažené nukleotidy mají nejen výrazný vliv na podporu imunity, ale v případě obtíží pomáhají také prokazatelně zkrátit jejich dobu a zmírnit jejich průběh.

Produkt je navíc unikátní tím, že obsažené nukleotidy jsou rostlinného původu. Jejich koncentrace pak výrazně přesahuje běžný standard. 

Díky výše uvedeným vlastnostem je preparát nazvaný Biopron® Proimun je jedním z nejúčinnějších svého druhu. Kombinace účinných látek zajišťuje rychlé působení v organismu a je vhodná nejen pro dospělé, ale i pro děti od tří let, těhotné i kojící ženy a další rizikové skopiny. Doplněk stravy Biopron® Proimun je volně prodejný v lékárnách po celé ČR.

Více informací o tomto novém produktu najdete na adrese www.biopron.cz