Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jste to, co jíte: Dohromady váží dva metráky! Nerozlučné kamarádky jdou do boje s kily

31. května 2012 | 05:00

Eva váží úctyhodných 107 kg, Petra je na tom se svými 85 kg o něco lépe. Se dvěma kamarádkami, které se už v 25 letech potýkají s nadváhou, se v dalším díle o zdravém životním stylu setkají doktorka Kateřina a Petr Havlíček. Budou ve své "převýchově" tentokrát úspěšní?

Eva váží 107 kg, Petra je na tom se svými 85 kg sice o něco lépe, přesto i ona má nadváhu. Dívky přitom mají rozdílné stravovací neřesti – Eva miluje sladké, Petra si nedokáže představit život bez masa!

Jak to souvisí s jejich náturou? Proč si vystresovaná Eva dává sladkosti, a Petra je naopak velká pohodářka?

Doktorka Kateřina a Petr Havlíček se jim už ve čtvrtek v dalším díle o zdravém životním stylu pokusí pomoci. U každé z nich je příčina jejich obezity jinde – jedna téměř nejí, druhá se nárazově přejídá.

Ve volném čase se dívky věnovaly kulinářským hodům. Společně si připravovaly hromady jídla. Jejich specialitou byly tučné pochoutky, které zalévaly dobrým vínkem.
Autor: FTV Prima

Zatímco Eva drží diety od čtrnácti, Petra si s hubnutím hlavu neláme a jí prakticky pořád. Ve volném čase se dívky věnují kulinářským hodům. Společně připravují hromady jídla podle nových receptů. Jejich specialitou jsou tučné pochoutky, které zalévají dobrým vínkem.

Podaří se oběma dívkám zhubnout? Budou si během změny svého životního stylu vzájemnou oporou? A jaký si na sebe ušily bič v případě neúspěchu?

To uvidíte již tento čtvrtek 31. května od 21.20 na Prima family! Držte děvčatům palce!