Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tereza se nesnáší za svou váhu 103 kg a má psychické problémy!

4. dubna 2012 | 06:20

Svobodná matka Tereza Bohmová (29), která se rozhodla bojovat s nadbytečnými kily, váží při výšce 170 cm 103 kilogramů. Nadváha ji omezuje v plnohodnotném životě a navíc způsobuje, že se Tereza sama sobě nelíbí. Nebude to mít ale vůbec jednoduché – ve svém rozhodnutí shodit nadbytečná kila totiž nemá podporu nejbližších – své rodiny. Bude mít tahle psychická nepohoda vliv na průběh jejího hubnutí?

Kadeřnice Tereza je na mateřské dovolené. Žije s přítelem. Nikdy své tělo nemučila drastickými dietami, i přesto se rozhodla pustit do hubnutí – zdravě a pod dohledem odborníků pořadu Jste to, co jíte!

Uvědomuje si, že jejím velkým problémem je nezdravé složení jídelníčku, které doktorku Kateřinu a Petra Havlíčka doslova šokovalo. Tereza totiž ujíždí na smaženém, je závislá na sladkém a nadevše miluje čokoládu. Zato ovoce a zeleninu byste v jejím jídelníčku hledali marně. Co se týká pohybu, s tím je Tereza absolutně na štíru, nemá ho ráda, nesportuje. Tereza má navíc za sebou velmi složitou životní etapu, která dodnes ovlivňuje její přibírání.

Hlavní motivací zhubnout je pro Terezu její tříletá dcerka Jessika. Nechce, aby dopadla jako ona, byla obézní, nepohyblivá, musela snášet posměšky okolí. Podaří se jí to v pořadu Jste to, co jíte?

Autor: Gabriela Mikešová