Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mladý milenec (23) vykrmil Zuzanu (41) na 170 kilo!

29. března 2012 | 12:09

Účetní Zuzana (41) se během tříletého vztahu s o osmnáct let mladším partnerem Pavlem změnila k nepoznání. Její váha totiž dosáhla až na hrozivých 170 kilogramů. Mladý partner jí totiž byl zvyklý vyvařovat, proto během vztahu přibrala 25 kilo!

Do pořadu Jste to, co jíte se Zuzana Jelínková z Brandýsa nad Labem přihlásila poté, co vystěhovala svého bývalého přítele, který byl o 18 let mladší než ona. "Zůstala jsem tak pasivní, že jsem se dostala až na dno," popsala Blesk.cz svou zoufalou situaci. S přítelem Pavlem se seznámila na internetové seznamce. Nejprve si psali a po dvou týdnech se potkali.

"Bylo to takové pobláznění, zamilovala jsem se a všechno mělo rychlý spád. Po měsíci už u mě bydlel," prozradila Zuzana, která si našla dvacetiletého kolouška. Vztah trval tři roky. Jenže po krátké době přišlo rychlé vystřízlivění.

"Po pár měsících jsme si přestali rozumět. Vlastně žádné výhody ten vztah s mladším neměl. Na začátku byl sice sex fajn, ale to není zrovna nejdůležitější, když si hledáte muže na život. Měli jsme odlišné názory, ale to tak bývá, jelikož byl mladší, byl bez zkušeností a nevyzrálý," povídala dále Zuzana, která svého partnera v podstatě živila. Ten, jelikož si dlouho nemohl najít práci, se snažil Zuzaně aspoň vyvařovat.

Na přítele tak svádí nezdravý způsob stravování a přejídání, byl totiž mladší, hubený a rád vařil oblíbené smetanové omáčky s knedlíkem. A tak Zuzana za tu dobu nabrala neskutečných 25 kilogramů. Teď ale žije sama se dvěma psy a uzavírá se do sebe.

Zuzana přiznává, že se v jídle nedokáže ovládat – miluje omáčky a sladkosti, kdykoliv během dne si dopřeje meruňkovou kapsu, oplatky, ořechy nebo mandle v čokoládě. Je líná připravit si jídlo doma předem, a tak často obědvá housku se salámem. Tímto stylem stravování se dostala až na váhu 170 kilogramů!

Teď ale řekla dost. Pod dohledem doktorky Cajthamlové a pořadu Jste to, co jíte! bude s morbidní obezitou bojovat.

Autor: Gabriela Mikešová