Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jste to, co jíte: Krásná Kamila má už ve 22 letech 35 kilo nadváhy!

15. března 2012 | 10:48

VIDEO: Studentka Kamila (22) nadevše miluje smažený sýr, hranolky s tatarkou a sladkosti. Ani její matka – věčná dietářka, která je zvyklá hladovět, Kamile nejde příkladem a při vaření tukem nešetří! Tímto způsobem života se Kamila dopracovala ke 115 kg, což je i při její výšce 188 cm moc!

Proto chce udělat ve svém životě zásadní změnu – zhubnout a s nezdravým způsobem života skoncovat. Vyloupne se z ošklivého káčátka krásná labuť, kterou její matka za úspěch konečně poprvé v životě pochválí nebo dokonce obejme?

V rodině studentky Kamily se dietářství evidentně dědí, už její matka podstupovala drastické diety a trápila se hladem, takže není divu, že i Kamila v tomto „rodinném trendu“ pokračuje. Teď se ale rozhodla, že s tímto zajetým stylem rádoby hubnutí skončí a nastaví svůj stravovací režim úplně jinak.

Jestli jí v tom její matka bude oporou, ještě uvidíme; Kamila totiž od své matky nikdy neslyšela slova chvály, ocenění, nikdy se neobjaly. Její matka to vysvětluje: "Já taková nejsem. Na pusinkování, objímání jsem doma zvyklá nebyla." I přesto na sebe chvíle dojemného sblížení a první objetí matky a dcery nenechají dlouho čekat a dojde i na slzy dojetí.

Video se připravuje ...
Kamila se v pořadu Jste to, co jíte rozbrečela • VIDEO: FTV Prima

Kamila miluje sladkosti a stravuje se dost často v rychlých občerstvení, vymlouvá se, že vaření nestíhá kvůli škole, ale vařit vlastně vůbec neumí. Nemá ráda sport, zato posezení s přáteli v restauraci nikdy neodmítne. Kvůli tomu tvoří víno 1/3 jejího pitného režimu.

Když už je Kamila vyšší než většina holek kolem ní, nechce budit pozornost ještě svými tukovými zásobami. Uvidíme, jestli bude v hubnutí úspěšná a dodrží předepsaný režim, nebo bude muset splnit „bič“, který si na sebe sama vymyslela, pokud neuspěje: skočit bungee jumping s pavoukem v ruce...

Nelehkou cestu za zdravým životním stylem studentky Kamily uvidíte už dnes od 21.20 na Prima family.

Autor: Gabriela Mikešová