Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jste to, co jíte: Za moji nadváhu mohla dieta, tvrdí metráček Iva

26. dubna 2012 | 06:00

Za poslední dva roky přibrala 15 kilogramů – a to prý „díky“ bezlepkové dietě. Iva Vondráčková se tak dostala na úctyhodných 102 kg a 121 cm v pase! Opravdu za její nadváhu může dieta pro osoby s celiakií?

Iva Vondráčková (27) má spoustu zájmů a jeví se jako člověk se správnou chutí do života. Miluje tanec, smích a svého přítele, ovšem za vším tím veselím se skrývá trápení s nadváhou. Za poslední dva roky, kdy jí lékaři diagnostikovali celiakii, přibrala 15 kilogramů, chtěla by zhubnout, vypadat přitažlivěji a cítit se lépe.

I když o sobě Iva tvrdí, že byla od dětství „oplácaná“, výrazně tloustnout začala prý až před dvěma lety, kdy v jejím životě došlo hned k několika významným změnám. Psychickým i fyzickým. Svou nadváhu však z velké části svádí na předepsanou bezlepkovou dietu, v rámci které se živí kukuřičnými a rýžovými chleby; vlastní bezlepkový chleba si nepeče.

Jak dopadne „přepadovka“, která bude tentokrát v režii kuchaře Roberta? Ten bude totiž Ivu lákat na dobrůtky ze své restaurace! Odolá jeho svodům? A proč se po příchodu doktorky Kateřiny Cajthamlové rozpláče jako malé dítě? Jak její nepřiměřenou reakci lékařka zhodnotí?

Nelehký boj s mindrákem předvede účastnice Iva v pořadu Jste to, co jíte již ve čtvrtek 26. dubna od 21.20 na Prima family.