Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Z pohádkových vztahů nečekané rozvody: Britney Spears, Natalie Portman a Sofia Vergara budou brzy single!

17. srpna 2023 | 11:13

Přesně na den 11. výročí od svatby se začaly rojit spekulace o rozchodu Natalie Portman s manželem Benjaminem Millepiedem. Co stojí za koncem tohoto pohádkového vztahu? A to rozhodně není jediný nečekaný rozvod. Po pouhých 14 měsících se rozvádí i Britney Spears!

Podle zdroje blízkého herečce se Natalie Portman rozvádí se svým manželem Benjaminem Millepiedem po jedenácti letech manželství. A i když se vědělo, že pár si už nějakou dobu prochází náročným obdobím, pro mnohé fanoušky byla informace o jejich rozchodu skutečně zdrcující. Vzhledem k idylickým až pohádkovým začátkům dvojice mnoho z nich takový vývoj vztahu nečekalo...

VIDEO: Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!

Video se připravuje ...
Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

Spekulace rozvířil jeden nepřehlédnutelný detail

Manželé se vzali v srpnu roku 2012. Dvojice spolu má dvě děti — dvanáctiletého syna Alepha a šestiletou dceru Amálii. Spekulace o rozchodu zdánlivě spokojeného páru, ke všemu přesně na den 11. výročí manželství, spustil jeden drobný, ovšem zcela nepřehlédnutelný detail. Okolí Natalie si postačilo všimnout jejího prsteníčku, když se ukázala na společenské události v Sydney v Austrálii. Chyběl na něm snubní prsten. Přestože slavný hollywoodský pár je známý tím, že si jinak své soukromí přísně střeží, tento fakt neunikl veřejnosti.

Krizi spustila aféra

Podle všeho stojí za rozpadem vztahu Millepied a jeho krátkodobý románek s mladou klimatickou aktivistkou Camille Étienne, o kterém se začalo mluvit letos v červnu. Manželé se nejdříve pokoušeli krizi ve vztahu překonat a Natalie se kvůli jejich dvěma dětem snažila znovu si vybudovat důvěru k manželovi. A i když se údajně měla dvojice snažit nějakou dobu zachránit manželství, nevěra se na jejich vztahu neblaze podepsala. Podle jejich blízkých přátel se nyní slavný hollywoodský pár rozvádí. „Poté, co se objevily zprávy o jeho aféře, se snažili pracovat na svém manželství, ale momentálně se rozcházejí,“ uvedl zdroj z jejich okolí do médií. Jde tak o další šokující konec vztahu slavných za poslední dobu. 

Třetí rozvod Britney Spears

Oproti tomu manželství zpěvačky Britney Spears a Sama Asghariho trvalo pouhých 14 měsíců. A že půjde o divoký rozvod, dokazuje i fakt, že Sam vyhrožuje své manželce Britney, že o ní zveřejní "mimořádně kompromitující informace", pokud nebude souhlasit s novým projednáním jejich předmanželské smlouvy.

Nutno dodat, že toto není její nejkratší manželství. Poprvé si slavná zpěvačka vzala spolužáka Jasona Allena Alexandera. Svatba proběhla v Las Vegas a manželství trvalo pouhých 55 hodin!

Druhé manželství, a to s Kevinem Federlinem, trvalo sice 3 roky, ale bylo velmi bouřlivé. Manželé tehdy stihli zplodit 2 syny, ale ani ti svazek nezachránili.

Nedávno oznámily rozpad svého svazku i další známé dvojice, jako je například Sofia Vergara a Joe Manganiello, u nichž by rozvod očekával asi jen málokdo.

Autor: Tereza Brožová