Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tohle nikdo nečekal! Po 25 letech se Sylvester Stallone rozvádí kvůli penězům a psovi

25. srpna 2022 | 13:00

Manželka Sylvestera Stallonea (76) Jennifer Flavin (54) podala nečekanou žádost o rozvod, kterou prý svému muži absolutně vyrazila dech – a stejně tak celému okolí. Sylvester právě natáčí film, u čehož s ním prý jeho žena byla téměř celou dobu. Nikdo nepozoroval žádné náznaky, že by mezi nimi bylo něco v nepořádku.

Minulý týden ovšem na Floridě, kde si manželé pořídili před třemi lety dům za pětadvacet milionů, Jennifer podala žádost o rozvod. Jedním z důvodů, které uvedla ve své žádosti, bylo podle právníků to, že Stallone utrácí bez rozmyslu jmění manželů, s čímž ona nesouhlasí. A nechala si také podepsat podmínku, že během rozvodového řízení nebude Rambo sahat na žádné z těchto peněz, dokud nedojde k urovnání. Stalloneho jmění by se prý dalo vyčíslit na čtyři sta milionů dolarů.

Jistý zdroj z blízkého okolí se prý nechal slyšet, že nechápe, jak tam něco podobného mohla dát, když Sly nesáhl na nic a neprodal ani takovou blbost jako svoje tričko. Jediné, k čemu prý mezi nimi v poslední době došlo, byla hádka kvůli psovi. Stallone si chtěl pořídit nového hlídače, ale jeho žena s tím nesouhlasila, došlo prý k ostré výměně názorů, při které vyšly najevo další věci, jež se psem neměly nic společného. Sly si psa stejně pořídil.

Podívejte se na nejdražší rozvody světa:

Video se připravuje ...
Nejdražší rozvody • VIDEO: Mall.tv

Před pár dny se objevily na sociálních sítích fotky, na kterých si herec nechal „opravit“ tetování na rameni. Toto místo náleželo portrétu jeho ženy, ale po opravě se z jejího obličeje stal portrét psa, kterého měl Rambo ve filmu – byl to Butkus. Den po zveřejnění těchto fotek podala Jennifer žádost o rozvod.

Pár nedávno oslavil pětadvacáté výročí svatby, a to ještě nikdo netušil, co se stane za pár týdnů. „Přestože už nebudeme manželé, nehodíme za hlavu více než třicet let našeho vztahu, budu je vždy hýčkat a radovat se z našich úžasných dcer,“ prohlásila Jennifer. Také Stallone se vyjádřil: „S manželkou přátelsky a v tichosti řešíme rozvod.“ Vypadá to tedy, že věci se mezi nimi už neurovnají.

Stallone se s manželkou seznámil v roce 1988 v Beverly Hills v restauraci. Ona byla začínající modelka, bylo jí devatenáct let. Stallone už byl známým hercem a bylo mu dvaačtyřicet a byl dvakrát rozvedený. V roce 1994 dostala Jennifer dopis přes FedEx, kterým se s ní herec rozcházel. Ukázalo se totiž, že měl aféru s jinou modelkou, která ho označila za otce svého dítěte. DNA testy to ovšem nepotvrdily a Jennifer a Sly to nakonec poslepovali a v roce 1997 se vzali. Mají spolu tři dcery, jsou jimi Sophia (26), Sistine (24) a Scarlet (20).