Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Soudní bitva je u konce: Johnny vyšel jako vítěz. Co na to Amber? Tohle je její reakce!

2. června 2022 | 10:00

Po tom, co si herecká dvojice Amber Heard a Johnny Depp řekla v roce 2015 své ano, by nikoho nenapadlo, že o rok později se jejich vztah rozpadne. A už vůbec ne to, že kvůli hereččině nařčení bude probíhat nejdiskutovanější kauza společenského dění. Vleklý soudní spor je nyní u konce, z něho Johnny Depp vyšel jako vítěz. Byl porotou očištěn z pomluvy o fyzickém a psychickém násilí. Jak bezprostředně reagovala Amber po vyřčení rozsudku?

Amber svou pomluvou o násilí ze strany svého bývalého manžela Johnnyho Deppa rozpoutala soudní bitvu, která je po dlouhých týdnech výslechů u konce. Porota ve většině rozhodla ve prospěch oblíbeného herce, který má konečně důvod k oslavám. A jak sám v oficiálním vyjádření na svém instagramovém účtu píše, porota mu konečně po šesti letech vrátila život: „Před šesti lety se můj život změnil. I životy mých dětí, nejbližších a všech, kdo mě mnoho let podporovali a věřili ve mě. To vše mrknutím oka.

Video se připravuje ...
Největší skandály a trapasy KVIFFu - facky a divoká líbačka! • VIDEO: Videohub

Jak dále popisuje, závažná a nepravdivá obvinění, která byla na herce uvalena prostřednictvím médií, spustila nekonečnou vlnu nenávisti, přestože vůči němu nebylo vzneseno žádné obvinění. „A o šest let později mi porota vrátila život. Cítím velkou pokoru,“ komentoval slovy výsledek soudního sporu, do kterého vstoupil, přestože ho mohl ohrozit. „Říkat pravdu bylo něco, co jsem dlužil svým dětem a všem, kteří mě podporovali. Cítím se skvěle s vědomím, že jsem to konečně dokázal,“ dodal herec a na závěr poděkoval nejen fanouškům, ale i soudci, porotě a všem, kteří obětovali svůj čas pro to, aby se z této pomluvy očistil.

Heard, která se tak dopustila vůči svému bývalému manželovi křivé pomluvy, má soudem uloženou pokutu ve výši 15 milionů dolarů (zhruba 350 milionů korun). Porota ovšem uznala i její část žaloby, a tak i ona se dočká finančního odškodnění v částce dvou milionů dolarů.

Zatímco Johnny Depp se k soudu nedostavil, protože pobývá ve Velké Británii na turné se zpěvákem Jeffem Beckem, Amber Heard si konečné rozhodnutí vyslechla osobně a na svém Instagramu se svěřila: „Zklamání, které cítím, se nedá popsat slovy. Zlomilo mi to srdce, že ani hory důkazů nestačily k tomu, postavit se neúměrné moci a vlivu mého bývalého manžela.

Dále dodala, že ji to nejvíce mrzí kvůli ostatním ženám, pro které je to krok zpět. Zpět do doby, kdy násilí páchané na ženách nebylo bráno vážně. „Jsem smutná, že jsem prohrála. Ale jsem ještě více smutná z toho, že jsem přišla o práva, o kterých jsem si myslela, že je v Americe máme – mluvit svobodně a otevřeně,“ uzavřela Amber.

Autor: red