Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIP Prostřeno! Vyskočil napadl žárlivou Anife: Máš slovní průjem!

6. prosince 2012 | 06:00

Hádka exmanželů zpestřila další díl VIP Prostřeno! Herec Ivan Vyskočil zkrátka už neměl na slovní "výlevy" temperamentní Anife nervy. A dal jí to "sežrat"!

„Celou dobu jsi byla decentní, ale dnes máš slovní průjem,“ zhodnotil během večeře chování Anife u stolu její exmanžel Ivan Vyskočil. A zpěvačka Petra Černocká toho už měla taky dost.

Bývalá manželka Anife se ukázala nejen jako zvědavá, ale i žárlivá. Ivan se ale nedal. Bylo to však pro něj náročné nejen kuchařsky, „každý před kamerami někdy něco zapomene,“ ale i společensky.

Anife totiž přišla společně se synem Harim, který v jeho domě vyrůstal. Navíc dorazila jako prostopášná školačka a nechala se přivézt na kolečku, které by si nejraději hned odnesla na chatu.

Nakonec ale sama uznala, že s ní má exmanžel "svatou" trpělivost. „Je to frajer,“ zkonstatovala, protože se bála, že ji Ivan pošle autobusem zpátky do Bulharska. Naštěstí neposlal!

Kvůli zábavné projížďce v autobuse Prostřeno, kde soupeři našli i Mikulášskou nadílku, si Ivan dokonce udělal řidičák na autobus. A nezklamal ani jako kuchař.

Soupeře nadchnul předkrmem se ztracenými vejci, báječným srnčím hřbetem s anglickou omáčkou a místo tradičního kuby udělal italské rizoto s houbami a lehké kuře se zeleninou.

Všechno bylo báječné a za tajemstvím úspěchu se skrývala nejen dobrá rodinná spolupráce, ale hlavně recepty jeho již několikrát zmíněné sestry, která prožila život ve Švýcarsku.

„Naši rodinu nemůže nikdo podezřívat z rasismu,“ pronesl herec, když vyprávěl, kdo všechno se také už sešel u jejich štědrovečerního stolu.

„Čeho si vážím na tátovi? Asi, že se nás vždy zastal, když jsme potřebovali, a tak to má podle mě bejt,“ říká o tátovi dcera Míša, kterou má s herečkou Ivanou Andrlovou a o níž si otec myslí, že má na všechno hned názor a někdy je i drzá.

I přes to Míša tátovi s vařením hodně pomohla a postarala se o sladké pohoštění s několika chody. Připravila pusinkový dort a skvělé koule podle maminčina receptu.

Má Ivanovo menu šanci na vítězství? A co nás čeká poslední večer u temperamentní Anife? Sledujte VIP Prostřeno! už dnes večer ve 20 hodin na Prima family.

Video se připravuje ...