Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

VIP Prostřeno! Smyslná Anife pod šaty skrývá obrovské bombarďáky

4. prosince 2012 | 08:41

Tajemství vyzrazeno! Bombarďáky jako Bridget Jonesová nosí orientální tanečnice bulharského původu Anife Vyskočilová. "Babičkovské" spodní prádlo omylem odhalila během nevinné zábavy.

Anife je veselá kopa a ráda se předvádí. Když tedy došlo na zábavu u prvních hostitelů, zpěvačky Petry Černocké a jejího manžela hudebníka Jiřího Pracného, byla doslova ve svém živlu.

Pokusila se o populárního Borata v plavkách a v malém striptýzu by určitě pokračovala dál, kdyby si neuvědomila, že má na sobě bombarďáky jako Bridget Jonesová.

Vánoce, Vánoce přicházejí, vaříme, přátelé…

Ve speciálním dílu kulinární show VIP Prostřeno! se tentokrát u jednoho stolu neočekáváně sešli i dva bývalí manželé. Herec Ivan Vyskočil s dcerou Míšou, kterou má z manželství s herečkou Ivanou Andrlovou a orientální tanečnice Anife Hassan Vyskočilová, která si s sebou přivede syna Hariho. Toho Ivan dlouhých deset let vychovával. A setkání to bylo bouřlivé.

Petra Černocká, Jiří Pracný a kouřící ježek

První hostitelka si lámala hlavu s tím, kam své hosty v pondělí posadí, protože jak už víme z minulosti, má malý byt a velký stůl si musí vypůjčit. Její šikovný muž jí ale pomohl vše vyřešit. Prostřel v obýváku, kam se vešel i vánoční stromeček.

Petře Černocké se sestava u stolu líbila a těšila se, že bude legrace. A byla. V průběhu dvojité zábavy se spoustou předvádění a zpívání za doprovodu Jiřího kytary se všichni skvěle bavili.

Video se připravuje ...