Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Namyšlená Gita si vítězství chce koupit, pozve i thajské masérky

1. května 2012 | 11:27

Thajské menu, pravá svíčková a navrch masáž! Dnešní díl kulinární reality show Prostřeno nás zavede k rázné masérce Gitě (37), která kritiku ostatních soutěžících příliš nezvládá. Je totiž přesvědčena o tom, že by právě ona měla vyhrát. A snaží se pro to udělat vše.

Dnes vaří: kadeřnice, manikérka a masérka Gita Rychnovská (37)

Oč méně mluví Soňa a studentka Katka, o to víc je slyšet Gitu, která se opravdu netají s názory, jak má co být a co má a nemá ráda. Rázná žena z pražské Troje investovala do svého thajského večírku hodně peněz i úsilí a automaticky očekává úspěch.

"Je to pravá svíčková! Aby to bylo rychlejš uvařený, aby to maso bylo měkký a neměli ste důvod říkat mi, že je to tuhý," pouští se hned bezdůvodně do ostatních soutěžících.

Gita svým hostům připravila thajské menu
Autor: FTV Prima

Co když ale všichni její pikantní chutě se třemi papričkami nestráví? A to Gita zrníčka z chilli paprik vyndala, aby jí hosté „nedělali stojky“. Přesto je dělají a večeře, za kterou by „jiní Gitě utrhali ruce“, probíhá rozpačitě. Odvane mračna thajská masáž, na níž se podílí i hostitelka?

"Já na to nemám slov, protože ať se uvaří, co se uvaří, tak je to vždycky špatně...," reaguje podrážděně na připomínky ostatních Gita a pomalu a začíná ztrácet nervy. Jak tohle asi dopadne?

Sledujte dnešní Prostřeno na Prima family už v 18 hodin.

Kdo je Gita Rychnovská

Rázná, rozhodná a nepřehlédnutelná Gita vystudovala střední školu. Momentálně je na rodičovské dovolené, dříve pracovala jako kadeřnice a manikérka.

Má dvě děti a žije s přítelem v pěkném moderním bytě 2 + kk v Troji, jen kousek od pražské zoo, botanické zahrady a krásného zámečku. Pokud by vyhrála, vzala by rodinu na dovolenou.

Rázná kadeřnice, manikérka a masérka Gita z pražské Troje investovala do svého thajského večírku hodně peněz i úsilí a automaticky očekává úspěch. Bude ho mít?
Autor: FTV Prima
Podle svých slov je upřímná, nebojí se říct svůj názor. A také dominantní, prý cholerická, schopná, rychlá a šikovná.

Vaření je koníček, kterému se věnuje každý den. Ráda experimentuje, vaří pro rodinu a přátele. Má ráda dobře upravené jídlo, exotické speciality, thajskou kuchyni. V zásadě ale není vybíravá a sní téměř vše.

Pořad Prostřeno! sleduje pravidelně a chtěla si účinkování vyzkoušet na vlastní kůži. Ráda prý pozná, jak se vaří v jiných domácnostech. Zajímá ji, zda její jídlo zachutná i jiným lidem než přátelům.

Video se připravuje ...