Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Další gay v Prostřeno! Uvaří polévku jak ze závodní jídelny

30. dubna 2012 | 14:54

Nenechte si ujít další Prostřeno! Tentokrát z Prahy a okolí. Hned v pondělí všem uvaří slovenské speciality realitní makléř Peter Lacek (38). Už při polévce však od všech sklidí vlnu kritiky. Jeho kapustnica nechutnala nikomu. Zachrání to husička, neobvyklá příloha a moučník s jablky a ořechy?

Soutěžní meníčka vás tento týden jako kouzelný koberec vezmou na kulinářské výlety po světě. Peter uvaří menu slovenské, Sonja arménské, Gita thajské, Tomáš italské, jen nejmladší Katka zůstane doma. Která kuchyně vyhraje? Mohlo by to být zajímavé a pestré soupeření, kdyby ho ovšem nekazila typicky česká zapšklost.

Soutěžící do večeří tentokrát dost investují, a tak by vklad rádi zúročili. Vyhrát ale může jenom jeden nebo jedna. Soutěží tři ženy, zástupkyně tří generací, a dva rovněž generačně vzdálení Středočeši. O zábavu se postarají dvě thajské masérky, jeden spící had a dvakrát sýry. Nevěříte? Tak si nenechte na Prima family ujít další Prostřeno!

Dnes vaří: realitní makléř Peter Lacek (38)

Bývalý profesionální voják, který v minulosti pracoval i jako číšník, se už několik let živí jako nezávislý realitní makléř. Je svobodný a bezdětný, bydlí s přítelem ve 2 + kk s terasou a zahradou v Řeporyjích.

Chovají maltézského psa. Společenský Peter se narodil na Slovensku. Do pořadu se přihlásil sám (spíš z hecu), nikdo mu to totiž nevěřil. Kdyby vyhrál, odjel by na dovolenou.

Peter si vzpomněl na domovinu a rozhodl se pro převážně slovenské menu. Uvaří halušky, kapustnicu a pečené husí stehno s lokšemi a zelím. Hostitel je docela společenský a vařit umí. Přesto soupeři najdou na jeho večeři nedostatky, zejména zelňačka nenadchne. Zachrání to husička, neobvyklá příloha a moučník s jablky a ořechy? I zábava je z oblasti gastronomie. A co dámy na svobodného Petera vyšmejdí při šmejdění?

Sledujte dnešní Prostřeno na Prima family už v 18 hodin.

Všechny recepty na Peterovo kompletní menu naleznete už zítra ZDE.

Video se připravuje ...