Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Prostřeno! Drsná hra na pravdu: Lžeš a jsi neupřímná, dozví se (ne)stárnoucí Dana

31. srpna 2012 | 05:00

Svérázná Dana (48) s fialovou ofinkou a piercingem v obočí zažije při finálovém večeru nepříjemné překvapení. Při tradiční hře "na pravdu" se dozví, co si o ní ostatní soutěžící myslí. A není to nic příjemného.

"Nejmíň jsem si tady rozuměla s Danou. Seš taková zvláštní," nerozpakuje se svůj názor vyslovit Marcela a do kamery pak dodává: "U Dany jsem zpozorovala to, že neustále mění názory, lže... Nevěřím jí! Připadá mi, že chce, abysme jí litovali a tak taktizuje."

"Ze začátku jsem z tebe neměla dobrej pocit. Pak jsem ho měla lepší, ale nevěřím ti. Nedíváš se mi do očí, jednou řekneš to a podruhé to...," přidává se ke kritice Dita. "Při bodování jsem jí dala vysoký počet bodů, protože jsem měla pocit, že bych to tak z lidského hlediska udělat měla, ale teď toho lituju. Nebude to totiž tak hrozný, mám pocit, že lže," svěřuje se se svými pocity.

"Dana si zbytečně hraje na chudáka, já už vůbec nevěřím tomu, co říká," nešetří jí ani Maroš. "Vadilo mi, že jsi pořád mluvila od věci a pořád měnila názory. Tvrdila jsi, že nemáš ráda zeleninu, snědla jsi jí, pak, že nejíš vývar, zblajzla si ho...," říká překvapené Daně do očí.

Jak se jindy výřečná Dana vyrovná s upřímností soupeřů? A kdo si nakonec odnese čtyřicet tisíc korun? Dívejte se už v pátek v 18:00 hodin na Prima family. Poslední večeře, chvilka pravdy i rozpustilé finále za to stojí!

V pátek vaří pohodový Jan (46)

Živnostník a hudebník Jan, který je podruhé ženatý a má mladou ženu a miminko, se přizná, že před lety shodil čtyřicet kilo. Už se prý považoval za „jateční kus“.

Má rád českou kuchyni a až „úchylně rád“ vaří, v poslední době hlavně omáčky. Poslední večírek Honza zorganizuje v Přešovicích na chalupě, kde prostře pod širým nebem. Počasí bohužel vydrží jen na přešovický obložený krajíc se ztraceným vejcem a déšť zažene všechny do stavení. Polévka naštěstí příjemně zahřeje.

Co se ale skrývá pod ruskou svíčkovou? „Všechno, co přišlo z Ruska, nestojí za nic,“ myslí si Dita. Proto nejen ji příjemně překvapí svíčková s vínem a houbami.

Janovo menu ovlivněné východní Evropou završí moučník s kontrastní kombinací bramborových placek a sladkých povidel a máku.

Střílení ze vzduchovky zcela rozhodí Danu, která se prý zbraně za žádnou cenu nedotkne. Jak to celé dopadne? Dana není moc zásadová…

Kdo je největší ostrostřelec? A kdo nakonec vyhraje malou střeleckou soutěž?

 

Video se připravuje ...