Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prostřeno! Násilí v přímém přenosu, Veronika dostane na "holou"

1. června 2012 | 05:26

VIDEO: Nejdřív o jejím poprsí prohlásil, že kde nic není, ani smrt nebere a teď jí dokonce bez milosti sešlehá pomlázkou. A rozhodně jí nešetří. Gay Radim má zkrátka na Veroniku nějak spadeno.

Karel si pro své soupeře přichystal zábavu vskutku netradiční. Jejich zručnost otestuje při pletení pomlázky. Ne však jen tak nějaké ledajaké, ale rovnou té z devíti proutků. A hotový výrobek se přece musí otestovat.

"Verčo, myslíš, že bych tě tím mohl zkusit švácat?", zeptá se vysmáté Veroniky se šibalským úsměvem Radim. "Pojď! Pojď...", souhlasí ona odvážně. To však ještě netuší, že jí manažer rozhodně nebude šetřit.

"Radim to na mně vyzkoušel. Myslím, že mohl trochu ubrat, ale tak jako co, šak pro zábavu cokoliv...," prozradila poté na kameru. Zřejmě pořád doufá, že by dnešní výhra mohla být její.

Má tak trochu namyšlená distributorka vůbec šanci vyhrát? Kdo z veselé pětice si tentokrát odnese 40 000 korun a titul Nejlepší hostitel? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin a dozvíte se to.

Video se připravuje ...
Prostřeno! • VIDEO: FTV Prima

V pátek vaří: technik a ochotník Karel Kratochvíl (39)

Sympatický Karel už vystřídal hodně pracovních míst. Živil se jako systémový technik, vedoucí úseku elektro, technik ve firmě, která budovala telekomunikační sítě, skladník sanitární techniky. Teď pracuje jako technik čerpacích stanic.

Do pořadu se přihlásil na naléhání kamarádů, kterým u něho chutná. Chce zažít něco nového, užít si nevšední situace a samozřejmě vyhrát. Pokud by se mu to skutečně podařilo, peníze by investoval do dodělávek svého domu. Karel je totiž také zručný kutil.

Je svobodný a žije s partnerkou Monikou a jejími dvěma syny na vesnici v rodinném domku kousek od Kojetína. Je aktivní, společenský a miluje ochotnické divadlo. Věnuje se mu už patnáct let, a zbláznil do něj i celou rodinu. Soupeře dokonce uvítá v divadelním kostýmu.

O štěstí se pokusí s krkovičkou a noky, vše korunuje bábovkou. Je to risk, steaky jdou domácímu pánovi určitě lépe. Bude bábovka tak suchá, jak se soupeři obávají?

Jaký je Karel Kratochvíl

Charakter: Je rodinný typ, společenský, hravý, upovídaný a šikovný.

Zájmy: Jeho největším koníčkem je amatérské divadlo, baví ho manuální práce. Rád lyžuje, jezdí na kolečkových bruslích, chodí na procházky do přírody a fotí.

Vztah k vaření: Vaření bere jako hobby a jako kreativní člověk i jako velkou zábavu. Nejraději dělá svíčkovou na smetaně, fazolačku, pečené kuře, špagety, krkovici na cibuli, noky, hrníčkové knedlíky. Rád experimentuje à la CDD – co dům dal.

Chutě: Miluje svíčkovou a rajskou omáčku. Jí vše, co dobře vypadá a chutná. Nebrání se ani mořským potvůrkám.

Nesnáší: Ohrnuje nos nad kolínky a lečem s vajíčkem. U stolu mu vadí, když se odchází od nedojedeného jídla.

Motto: Netrap se a žij dál…

Video se připravuje ...