Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tyhle dámy snad vůbec nestárnou! Hádala byste jim jejich věk?

  • Heidi Janků
    27. července 2023 | 06:00

    Jsou slavné, krásné a na svůj věk vypadají proklatě dobře. Nejen u mužů platí, že čím jsou starší, tím jsou hezčí.

    A co konkrétně mají námi vybrané ženy společného? Jsou to všechno známé a úspěšné dámy, lidem stále na očích, které se umějí se svým datem v rodném listě vypořádat s grácií. Jejich věk byste jim zaručeně nehádali...

  • HEIDI JANKŮ (60)

    Ani zpěvačce, která se nejvíce proslavila stále populární písničkou Když se načančám, byste její věk zajisté nehádali. Heidi vypadá rok od roku lépe a pyšní se skvělou postavou, kterou dává ráda hrdě na odiv.

    VIDEO: Rozmrzelá Heidi Janků: Proč ji nechtějí hrát rádia?

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: David Turek, Elmer Carvalho

  • LAUREN GRAHAM (56)

    Americká herečka a spisovatelka s exotickými rysy, která se narodila na slunné Havaji a kterou proslavila role mámy a kamarádky v seriálu Gilmorova děvčata, má očividně také speciální recept na krásu. Jinak si ani nelze vysvětlit to, že vypadá pořád stejně neuvěřitelně skvěle.

  • DANIELA KOLÁŘOVÁ (76)

    Jedna z našich nejznámějších hereček, diváci si ji zamilovali například díky kultovnímu seriálu Taková normální rodinka či filmům Noc na Karlštejně či Léto s kovbojem. Nedávno si odvezla z filmového festivalu ve Varech cenu prezidenta festivalu. Tam zazářila v úchvatné růžové róbě, a stala se tak hlavní hvězdou večera. Na této dámě s velkým D se roky podepisují s maximálním ohledem. 

  • JENNIFER LOPEZ (53)

    Americká herečka, zpěvačka, módní návrhářka a tanečnice známá pod přezdívkou J.Lo, která si před rokem vzala svého miláčka herce Bena Afflecka, vypadá stále jako za mlada, a vlastně možná ještě líp. Její takřka dokonalou postavičku jí mohou závidět i mnohem mladší kolegyně. Jennifer je proklatě sexy, souhlasíte?

  • JITKA MOLAVCOVÁ (73)

    Žena mnoha povolání se specifickým hlasem, herečka, zpěvačka, spisovatelka, muzikantka a moderátorka, která dodnes tvoří nerozlučnou dvojku s Jiřím Suchým v Divadle Semafor, vypadá stále jako před lety. Zda to bude její neustále dobrou náladou, se kterou se prezentuje na veřejnosti, či dobrými geny, zůstává záhadou.

  • JITKA SCHNEIDEROVÁ (50)

    Sexy zrzka s jiskrou v oku a skvělým stylem, kterou si zajisté pamatujete z filmu Jak se krotí krokodýli či z pohádky Jezerní královna nebo seriálu Polda, ví, jak zaujmout, a to nejen muže. U ní platí dvojnásob, že s věkem zraje do krásy jako dobré víno.

    Další zajímavé články naleznete v tištěném Blesku pro ženy. Zakoupit si ho můžete na vašich oblíbených stáncích nebo na iKiosku ZDE

Autor: Lucija Veselá
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd
Diskuse ke článku
.