Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Victoria Beckham po letech manželství přiznává: Manžel mě nikdy neviděl bez nalíčeného obočí!

21. června 2023 | 06:00

O Victorii Beckham je známo, že si potrpí na svůj zevnějšek. V jejím případě skutečně platí, že by nenalíčená rozhodně nevyšla ani se smetím. Tato domněnka se potvrdila před pár dny, když se slavná návrhářka přiznala na svém Instagramu, že David Beckham ani po čtyřiadvaceti letech manželství neměl možnost ani na okamžik zahlédnout její neupravené obočí. Proč ho před ním skrývala?

Devětačtyřicetiletá módní návrhářka se rozhodla přichystat pro své fanoušky na sociálních sítích skutečně originální překvapení. Ve videu, které má ostatním sloužit jako návod pro dokonalou úpravu obočí, prozradila hned na začátku poměrně nečekanou věc o svém soukromí. Svým sledujícím se ukázala zcela bez make-upu. Dosud přitom neměl možnost zahlédnout slavnou krásku bez nánosu líčidel a především bez dokonale upraveného obočí ani její manžel… „Tohle je poprvé, co jsem někomu umožnila vidět mě bez nalíčeného obočí. Dokonce ani můj vlastní manžel mě nikdy nevidí bez obočí," zaznívá z úst slavné návrhářky hned na úvod ve videu.

VIDEO: Přála byste si vypadat jako Victoria Beckham? Podívejte se, jak na to:

Video se připravuje ...
Jak vypadat jako Victorie Beckham? • VIDEO: Youtube.com/vogue

Časté trhání si vybralo svou daň

Důvodem, proč Victoria dosud úzkostlivě skrývala pravou podobu svého obočí, je fakt, že ho má po letech pravidelného vytrhávání značně prořídlé. Oproti současnosti, kdy je totiž trendy husté přírodní obočí, bylo v devadesátých letech v kurzu tenké obočí vytrhané do úzké linky. Tomuto trendu se přizpůsobila právě i Victorie, které kvůli častému a nadměrnému vytrhávání chloupky z obočí zcela vypadaly. „Během let bylo mé obočí tak vytrhané, že kdybyste mě viděli bez něj, byli byste zděšení,“ vysvětlila Victoria fanouškům, proč se svým přirozeným obočím nechce moc chlubit.

Dostatek sebevědomí Victorii nechybí

Zatímco by od Victorie hodně lidí očekávalo, že pravdu o svém obočí nikdy nepřizná, opak se stal pravdou. Ta dokonce poskytla svým fanouškům detailní záběry nedostatku chloupků. A co víc, s menší nedokonalostí, kterou zvládá bravurně maskovat, se už prý dávno smířila. Nyní se Victoria přijímá taková, jaká je: „Jsem spokojená s tím, kdo jsem, akceptuji, jak vypadám. Cítím se profesně i osobně ve svých 49 letech opravdu dokonalá,“ zdůraznila světově známá návrhářka a zpěvačka ve videu s tím, že sebevědomí jí opravdu nechybí. A podle všeho je navzdory možným předskudkům Victoria nadmíru spokojená i se svým věkem a mladší by si být nepřála.

Byla jsem ten typ mladé ženy, která se dívá do zrcadla a vidí, co je potřeba zlepšit, na rozdíl od toho, co ve skutečnosti vypadá dobře. Nejde o to něco změnit, jde jen o to podívat se na tu nejlepší verzi sebe sama,“ snažila se motivovat ostatní ženy. Čím dál více známých osobností se snaží propagovat přirozenost a odvahu být sama sebou. Od přehnaných úprav už ustupují i celebrity, které se, jak je vidět, konečně snaží být více přirozené. Mezi nimi například Lady Gaga, která se rozhodla přijít na slavnostní předávání cen Oskar v džínách a zcela nenalíčená.

Autor: Tereza Brožová