Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Premiéra filmu na vlně sex-appealu: Čerstvě vdaná Krobotová nebyla jediná se smyslným výstřihem

25. července 2023 | 10:30

Včera prostory pražského Slovanského domu rozzářila pompa červeného koberce při příležitosti oslavy premiéry nového filmu Nikdy neříkej nikdy. Ta se nesla na vlně smyslnosti a půvabu známých hereček. V čem dorazily hlavní představitelky na rudý běhoun a jaké trendy kralovaly hvězdné premiéře?

Nová romantická komedie Nikdy neříkej nikdy pod taktovkou Braňa Mišíka, která zanedlouho vstoupí do kin, se dočkala své slavnostní premiéry. V hlavních rolích se představí slovenský charismatický herec Tomáš Maštalír a herečky Lenka Krobotová spolu s Terezou Kostkovou. Ty vstoupily na oslavný běhoun s jistou dávkou smyslnosti i nekonečné elegance. Jaké modely nejen hlavní protagonistky zvolily pro tento slavnostní okamžik?

Smyslné výstřihy s vkusem

Herečka Lenka Krobotová, která ztvárňuje v novém snímku roli lékařky, na premiéře filmu doslova zářila. A není divu, o víkendu se totiž provdala za fotografa Vlada Bohdana, se kterým nyní plánuje svatební dobrodružnou cestu do And, jak se nechala slyšet pro Blesk.cz.

Herečka tak sršela celý večer nejen štěstím, ale také jistou dávkou sex-appealu. Vyjímala se v maxi šatech černé barvy, kterým dominoval řasený smyslný dekolt. Vražedný výstřih přitom nezaváněl byť sebemenší vulgaritou, ba naopak. Celistvý look se nesl na vlně exkluzivity, šarmu a čiré noblesy. Dopomohly tomu totiž nejen dlouhý střih šatů, ale i dlouhé rukávy, decentní šperky a jemné líčení.

Dekolt dala na odiv i herečka Hana Holišová, která oblékla top korzetového střihu spolu s černými společenskými kalhotami. Zbytek looku vkusně doplnila minimalistickými sandálky na podpatku v metalickém odlesku.

Korzet se vyjímal i na herečce Janě Bernáškové, metalický zlatý top korespondoval s áčkovou maxi sukní a páskovými sandálky na podpatku. Jistý šmrnc looku pak dodaly vizuálně působivý opulentní náhrdelník s florálním motivem, ale i smyslná rudá rtěnka.

Letní trendy 2023

Letní sezona je neodmyslitelně spjata s elegantními materiály vyznívajícími slavnostní náladou, jako jsou satén a hedvábí. To doporučuje v létě i renomovaná česká designérka Eliška Tomková tvořící pod značkou Elisha a dodává: „Hedvábí je prostě skvělý materiál. V létě nás ochladí, v zimě zahřeje, vypadá luxusně a krásně.“

Více o letních materiálech se dozvíte v následujícím videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Lesklý materiál vypadal exkluzivně na herečce Tereze Kostkové, která se vyjímala v olivovém topu halter střihu. Ten vyčníval zpod bílého obleku slovenské výroby ERRORE. Neméně půvabně pak střih vypadal na moderátorce a herečce Kateřině Pechové, která se na premiéře filmu předvedla v elegantních hnědých šatech bohémského stylu.

Nechyběl ani kralující šikmě střižený asymetrický střih, který předvedla zpěvačka Kamila Nývltová v podobě malých černých na jedno rameno. Kostkovaný overal v tomto střihu pak na sebe oblékla herečka Michaela Petřeková.

Stylový outfit za skvělou cenu vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na to, jak to slušelo ostatním dámám, se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová