Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejdivnější záliby slavných: Na čem ulítává Johnny Depp nebo Elon Musk?

  • Celebrity s opravdu bizarními koníčky
    29. května 2023 | 06:00

    Odreagování, seberealizace, rozvoj dovedností a kreativity, odpočinek. Nejen to vám může dávat vaše hobby. Některé celebrity mají ovšem natolik zvláštní zájmy, že se nad nimi ostatní podivují. Které z nich jsou ty nejbizarnější? Pojďte se podívat, kdo má opravdu specifického koníčka.

  • Johnny Depp má sbírku hadů

    Americký herec Johnny Depp sbírá hady. Sbírka zahrnuje různé druhy těchto plazů, a to včetně jedovatých, jako jsou kobry a hadi korálovcovití. Chová je ve svém domě a jsou pečlivě monitorováni, aby se zajistila jejich bezpečnost. Podle Deppa jsou to nádherní tvorové a má je rád pro jejich fascinující vzhled, navíc mu pomáhají relaxovat a odpočívat. Je to pro něj prý způsob, jak se spojit s přírodou a zvířaty.

    VIDEO: Podívejte se na návštěvu Johnnyho Deppa na karlovarském filmovém festivalu:

    Video se připravuje ...
    Johny Depp a jeho návštěva filmového festivalu v Curychu • VIDEO: Tereza Spáčilová

  • Lady Gaga ujíždí na všemožných kostýmech a panence Barbie

    Americká zpěvačka, skladatelka a herečka Lady Gaga má mimořádně výstřední záliby. Kromě toho, že se ráda objevuje v extravagantních kostýmech a má ráda burleskní tanec, například ráda sbírá barbíny i jiné panenky a už jich má obrovskou sbírku. Někdy se baví i tím, že jim sama upravuje kostýmy a přidává k nim další detaily, aby tak každá panenka v její sbírce byla jedinečná.

  • Elon Musk sbírá zbraně a meče

    Kromě svého úspěšného podnikání v oblasti vesmírných technologií a elektrických vozidel je Elon Musk také sběratelem vzácných mečů a zbraní. Tento koníček si oblíbil již v dětství, kdy ho fascinovali rytíři a samurajové. Musk si nechal vyrobit i vlastní samurajský meč, který si prý vystavuje v kanceláři.

  • Marilyn Manson sbírá lidské kosti 

    Americký zpěvák, textař a herec Brian Warner (pseudonym Marilyn Manson), známý i pro svůj provokativní styl, sbírá vyschlé části lidských těl včetně kostí, zubů i kusů lidské kůže. Říká, že si těchto artefaktů váží také proto, že mu to pomáhá vyrovnat se s vlastní smrtelností.

  • Shia LaBeouf se brání stresu křížky

    Americký herec a režisér Shia LaBeouf sbírá kříže a používá je jako dekoraci ve svém domě. Jeho sbírka zahrnuje mnoho různých typů – od tradičních dřevěných až po kříže z různých materiálů, jako jsou kovy a sklo. Říká, že sbírání křížů je pro něj terapeutické a pomáhá mu zvládnout stres a úzkost, navíc mu to připomíná jeho kořeny, protože jeho matka je židovka a otec katolík.

  • Michael Jackson byl sběratelem hmyzu

    Americký zpěvák, skladatel a tanečník Michael Jackson, který byl známý svým kontroverzním chováním, měl zvláštní hobby, a to sbírání hmyzu. Vlastnil dokonce vlastní kolekci, kterou prý nazýval „hmyzí říše“. Kromě toho rád a často nakupoval různá exotická zvířata, jako jsou opičky a hadi. Kromě toho byl známý také svým obdivem k panenkám a figurkám, které sbíral po celý svůj život.

  • Angelina Jolie se zajímá o nože

    Americká filmová herečka a zvláštní vyslankyně komisaře OSN pro uprchlíky Angelina Jolie se zajímá o nože a má sbírku všelijakých kousků z různých částí světa i z rozličných kultur a historických období. Nože jsou pro ni symbolem síly a odvahy a sbírání těchto předmětů jí umožňuje propojit se s dotyčnými kulturami a historií.

Autor: Miluše Hentschelová
Diskuse ke článku
.