Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

12. května 2023 | 06:00

Pokud vás zářivé a křiklavé barvy omrzely a dáváte přednost přirozenosti, máme pro vás tip. Velkým hitem jsou mléčné nehty, které jsou něžné, elegantní a velmi slušivé. 

Kylie Jenner, Hailey Bieber, Zendaya nebo Jennifer Aniston. Všechny tyto celebrity si zamilovaly decentní a jemnou manikúru, kterou na sociálních sítích najdete pod názvem milky nails. Jak už název napovídá, opravdu tento odstín připomíná sklenici mléka. Nejedná se však o klasickou bílou, která může občas působit trochu nepřirozeně. Mléčné nehty představují zlatou střední cestu mezi neprůhledným bílým lakem a čirou manikúrou.

VIDEO: Tyhle nehty letos musíte mít! Nejžhavější trendy v manikúře pro rok 2023...

Video se připravuje ...
Tyhle nehty letos musíte mít! Nejžhavější trendy v manikúře pro rok 2023. • VIDEO: Videohub

Milky nails můžete zdobit, ale s mírou

Zářivé barevné odstíny jsou zábavné, ale na klasické manikúře je zkrátka něco, co funguje. Mléčné nehty jsou decentní a velmi elegantní volbou, která sluší všem velikostem nehtů a hodí se úplně ke všemu. Jedná se o manikúru, která je sice jednoduchá, přesto ale velmi poutavá a slušivá. 

Jelikož se jedná o čistou manikúru, nepotřebuje žádné další přízdoby. Pokud ji budete chtít přece jenom trochu přikrášlit, můžete přidat pár drobných kamínků, třpytek nebo malých perel. Ve všech případech však platí, že by zdobení mělo působit co nejdecentněji. Inspirujte se ve fotogalerii.

Pestré laky na nehty vybírejte za nejvýhodnější ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová