Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Brzy jim bude šedesát: Které celebrity budou nečekaně za pár let v důchodu?

  • Celebrity
    31. března 2023 | 06:00

    Letos na dortu sfoukne šedesát svíček hned několik celebrit. A nikdo by jim jejich věk rozhodně nehádal. Kdo z českých a zahraničních hvězd slaví kulaté narozeniny?

  • Quentin Tarantino

    Mezi šedesátníky zavítal 27. března slavný americký režisér Quentin Tarantino, který má na kontě řadu filmů jako Pulp Fiction, Kill Bill nebo Od soumraku do úsvitu. Jeho život se obrátil vzhůru nohama v roce 2018, kdy se poprvé oženil, a v roce 2020 se stal poprvé otcem. Jeho o dvacet let mladší manželka Daniella Pick mu loni porodila druhé dítě. Jeho život se do té doby točil jen kolem filmů, na ostatní neměl čas.

    Podívejte se na ikonické scény režiséra Quentina Tarantina v následujícím videu:

    Video se připravuje ...
    Ikonické scény - Quentin Tarantino • VIDEO: Videohub

  • Helen Hunt

    Sympatická Helen Hunt ze snímku Po čem ženy touží (2000) bude slavit 15. června. Na kontě má čtyři ceny Emmy a tři Zlaté glóby. Díky romantické komedii Lepší už to nebude (1997) si ona a Jack Nicholson (85) odnesli každý po jednom Oscarovi. A čemu vděčí za to, že vypadá tak skvěle? Cvičí jógu, běhá a po padesátce propadla surfování. Byla jednou vdaná a ze vztahu s producentem Matthewem Carnahanem (62) má dceru Makenu (18).

  • Brad Pitt

    18. prosince se mezi šedesátníky zařadí oblíbený hollywoodský herec Brad Pitt. Kromě toho, že patří mezi nejhezčí muže naší planety, se klidně oblékne do sukně a sklidí za to v módním světě samou chválu. Razí heslo: "Stejně jednou všichni umřeme, tak proč to trochu neroztočit?" Má za sebou dvě nevydařená manželství, první s Jennifer Aniston (54) a před pěti lety bylo oficiálně ukončeno manželství s Angelinou Jolie (47), se kterou má ve střídavé péči tři biologické a tři adoptované děti.

  • Lisa Kudrow

    Mezi šedesátnice vstoupí i oblíbená Lisa Kudrow, s níž bude už navždy spojena ztřeštěná Phoebe z Přátel. V této roli intelektem moc nehýřila, zato ve skutečném životě vystudovala prestižní Vassar College v New Yorku. Má titul bakalář z oboru biologie, věnovala se výzkumu bolesti hlavy, ale nakonec ji zlákalo herectví. Je skoro třicet let vdaná a má syna Juliana (24).

  • Johnny Depp

    9. června bude slavit šedesátiny americký herec Johnny Depp, který loni plnil stránky médií kvůli svému rozvodu s herečkou Amber Heard (36). Exmanželkou byl nařčen z domácího násilí, a i když soud nakonec vyhrál, kvůli kauze přišel o řadu rolí. Rebel, který randil například s Kate Moss (49), Winonou Ryder (51) nebo Vanessou Paradis (50), ztvárnil v minulosti nezapomenutelné role, jako jsou Střihoruký Edward (1990) nebo Jack Sparrow v Pirátech z Karibiku.

  • Ivana Chýlková

    Šedesát svíček sfoukne 27. září přední česká herečka a partnerka moderátora Jana Krause, s nímž má syna Jáchyma (24).  Ivana Chýlková je krásná, vtipná a pohotová, cvičí jógu a snaží se, aby jí se sebou bylo co nejlépe. My ji milujeme třeba ve filmech Čas sluhů a Díky za každé nové ráno a v seriálu Přítelkyně z domu smutku.

  • Yvetta Blanarovičová

    Herečka slovenského původu Yvetta Blanarovičová bude slavit narozeniny 24. září. Malí i velcí ji můžou znát z pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) nebo i díky hlášce pohádkového čertíka „jsem malej, ale šikovnej“ z pohádky Princezna ze mlejna (1994). Je velmi aktivní, věnuje se své nadaci La Sofia a do společnosti ráda vyráží se svým dospělým synem Matyášem.

    Další zajímavé články nejen z oblasti zdraví najdete v aktuálním vydání magazínu Blesk pro ženy. Pořídit si ho můžete i v elektronické podobě nebo formou předplatného přímo ZDE!

     

Autor: Lucie Ulmanová
Diskuse ke článku
.