Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno 24°C

Jsou k nerozeznání: Tyhle hvězdy se lidem vždy pletou!

  • Celebrity, které jsou téměř k nerozeznání
    2. dubna 2023 | 06:00

    Vypadají jako jednovaječná dvojčata, nebo dokonce tytéž osoby, přesto jde o zcela odlišné osobnosti. Nevídaně podobné jsou si pro mnoho fanoušků například herečky Margot Robbie, která už brzy zazáří v novém akčním filmu Barbie, a Jaime Pressly. Jejich téměř identický vzhled je natolik neuvěřitelný, že se mnozí domnívají, že jde o utajená dvojčata. To ale není možné. Jaime Pressly je o třináct let starší než Margot Robbie. Posuďte sami a podívejte se, které další celebrity se navzájem podobají jako vejce vejci.

  • Margot Robbie není tou ze seriálu Jmenuji se Earl…

    Věříme, že nejen nám v redakci se při pohledu na Margot Robbie vybaví legendární seriál Jmenuji se Earl… A přitom zcela neoprávněně. Margot Robbie totiž s tímto seriálem nemá nic společného. Zato její téměř identicky vypadající o třináct let starší kolegyně Jaime Pressly ano. Říkáte si, proč takové zmatky? Obě herečky mají téměř identickou blond barvu vlasů, stejné modré oči a velký úsměv. Obě mají také stejné ostré rysy, výrazné klíční kosti a štíhlou postavu. Umělkyně ke všemu pojí stejný měsíc narození, kterým je červenec. I když se v souvislosti s Margot Robbie, kterou proslavila role po boku Leonarda DiCapria ve Vlkovi z Wall Street, hovoří ještě o dalších čtyřech kopiích, Jaime v žebříčku jejích dvojnic s přehledem vítězí. Za další herecká dvojčata Margot bývají považovány třeba herečky Faith Ford a Samara Weaving.

    Podívejte se na trailer k chystanému snímku Barbie s Margot Robbie v hlavní roli:

    Video se připravuje ...
    Barbie (trailer) • VIDEO: Screen Culture Plus

  • Jenovéfa Boková má hollywoodskou dvojnici

    I když jsou každá z jiného státu, všimli jste si také někdy té podoby mezi nimi? Kladli jste si někdy otázku, koho vám jen ta Jenovéfa Boková připomíná nebo koho připomíná Gwen z oblíbeného Spider-Mana Emma Stone? Máme pro vás odpověď. Tyhle dvě hvězdy obě nosí ofinu a mají hnědé vlasy, sdílí podobný úsměv, oči a celkový výraz. A i když si pravděpodobně vzájemně v kariéře nepolezou do zelí, z fleku by jedna za druhou mohla při natáčení zaskočit.

  • Kouzelná chůva se podobá hvězdě z filmu Krásná pokojská

    Mezi herečkami Emmou Thompson a zesnulou Natashou Richardson je skutečně velká podobnost. Zatímco herečku Emmu Thompson proslavily role v Harry Potterovi nebo Kouzelné chůvě, Natashu Richardson si lidé pamatují například z filmu Krásná pokojská či komedie Past na rodiče. Slibně se rozjíždějící kariéru herečky Richardson však bohužel v roce 2009 ukončila nešťastná nehoda na lyžích, důsledkům zranění po dvou dnech v nemocnici podlehla. Když ale dáte fotografie obou zmíněných umělkyň vedle sebe, vypadají jako dvojčata.

  • Jsou snad Ryan Reynolds a Ryan Gosling bratři?

    I když nejsou Ryan Reynolds a Ryan Gosling vzhledově zcela identičtí, řada lidí se o nich domnívá, že jsou to bratři. Mají skutečně hodně společných rysů. I když nejde o příbuzné, oba odstartovali svou hvězdnou dráhu v brzkém věku, navíc sdílí společné jméno Ryan a jeden jako druhý pochází z Kanady. Zatím se sice těmto dvěma hercům nepodařilo se spolu ocitnout na jednom place, přesto se navzájem podporují a jsou dobrými přáteli. Díky svému talentu dostávají Ryanové řadu typově obdobných rolí hlavních hrdinů, Ryana Goslinga si diváci pamatují například z romantického filmu Zápisník jedné lásky, Ryana Reynoldse zase mimo jiné z romantické komedie Návrh, kde zazářil po boku Sandry Bullock.

  • Všimli jste si podoby Kláry Issové a Kláry Trojanové?

    I u nás máme umělce, které není obtížné si splést. Názorným příkladem je neuvěřitelná podoba Kláry Issové a Kláry Trojanové. Obě herečky mají společného mnohem víc než jenom stejné jméno. Mají stejný uhrančivý pohled s tmavě čokoládovýma očima a vlasy kaštanového odstínu. Kromě toho na první pohled působí jako křehké bytosti s výraznou osobností. Klára Issová se aktuálně objevila v jedné z nejnovějších rodinných komedií Děti Nagana, oproti tomu Klára Trojanová se například v roce 2019 objevila v dramatu Cena za štěstí režisérky Olgy Dabrowské.

Autor: Tereza Brožová
Diskuse ke článku
.