Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jak vypadaly celebrity na škole? Některé rozhodně nepoznáte!

17. března 2023 | 06:00

Každý z nás jednou za čas vytáhne stará alba a zavzpomíná na bezstarostné dětství. Snímky s prarodiči, fotografie z prázdnin, ze školy, ty všechny nás vrátí zpátky v čase a na některých z nich se občas už ani nepoznáváme. Stejně to mají také celebrity, které jsou na školních snímcích občas k nepoznání.

Stejně jako my, tak i celebrity na škole prožívaly své první lásky i strasti, učily se po nocích, flámovaly s kamarády a nejspíš by je ani ve snu nenapadlo, že jednou bude jejich tváře znát celý svět. Většina z nich totiž žila naprosto obyčejný život a studovala úplně jiné obory, než je herectví.

Brad Pitt chodil například na University of Missouri, kde se věnoval žurnalistice, grafickému a reklamnímu designu a reklamě. K filmu ho to ale vždycky lákalo, a proto nakonec vzdělání nedokončil, vydal se do Los Angeles a věnoval se hereckým kurzům. A vyplatilo se. Tom Cruise se zase chtěl stát farářem, dva roky navštěvoval seminář St. Francis v Cincinnati, ale nakonec se stal hvězdou Hollywoodu.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět...

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

V Americe má fotografování do studentských ročenek velkou tradici. Díky tomu si tak můžeme připomenout, jak vypadaly celebrity, když chodily do školy a byly obyčejné děti jako my. Komu zůstaly povědomé rysy a kdo se změnil k nepoznání? Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na to, jak vypadaly například Jennifer Aniston, Katie Holmes nebo Paris Hilton, než přišla sláva.

Autor: Aneta Valešová