Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIP Prostřeno! Zadlužená Kořínková exmanžela požádala o ruku, ten jí dal košem

12. prosince 2012 | 07:52

V rockerském kostýmku se Lenka Holas Kořínková (56) snažila okouzlit svého exmanžela Davida Holase (39). Nabízela mu společný idylický život. Marně! Vztahem s ní poučený fotograf jí drsně odpálkoval.

Menu Holasových je dlouhé – lehce napoví i zmate. „My vlastně pořád improvizujeme. Davide, ty vaříš úžasně. Tebe bych chtěla za manžela, já bych jenom ležela na gauči a lakovala si nehty,“ žertuje Lenka v kuchyni se svým ex.

On však její nadšení rozhodně nesdílí. "Tak do toho bych už znovu nešel," konstatuje rázně David, který očividně od prvního sňatku zmoudřel.

„Já mám ráda na Davidovi, že mě šíleně provokuje,“ říká o Davidovi Lenka. „Takhle my vždycky pracujeme, začne to mírumilovně a končí to tak, že po sobě házíme předměty.“

K tomu naštěstí při vaření nedojde, protože každý si ohlídá svoji sekci. Lenka udělá Vánoce nevánoce s dělenou stravou a David zabrousí do japonské modifikované kuchyně.

„Seznámili jsme se na benzínové pumpě, od té doby jsme takoví přátelé,“ říká o svém vztahu s Lenkou fotograf a designér David Holas. Jako životní partneři spolu Lenka s Davidem oslavili asi osmery Vánoce, pak z nich byli „kámoši“. Hodně cestovali po světě, nějaký čas spolu také žili v Austrálii.

Pozřou vůbec hosté podivné pokrmy hostitelky sestavené podle zásad dělené stravy? Lenčin „kapr bez kapra“ a „bramborový salát bez brambor“ Dádě připomenou její slavnou roli - princeznu Koloběžku, která byla oblečená a neoblečená, obutá neobutá a učesaná neučesaná.

Ta Lenka se nezdá, ale opravdu umí překvapit, jak správně tušili Merunkovi i Slováčkovi. A jak to uvidíte ve VIP Prostřeno ve středu večer na Prima family.

Video se připravuje ...