Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Oblíbení herci bez vlasů! Komu by změna prospěla a kdo by ztratil svůj pověstný sex-appeal?

25. října 2023 | 06:00

Říká se, že vlasy dělají člověka, a účes často představuje výraznou část image každého z nás. Někteří muži velmi špatně nesou skutečnost, že s přibývajícím věkem jejich kštice řídne. Na druhé straně pak stojí muži, kteří jsou na svou lysou hlavu pyšní. Jak by vypadali slavní hollywoodští krasavci bez vlasů? Komu by změna prospěla a kdo by ztratil svůj sex-appeal?

Jsou muži, kterým charisma bez vlasů rozhodně nechybí. Některé studie dokonce uvádějí, že muži bez vlasů bývají v životě úspěšnější a ženám připadají atraktivnější. Jen si vzpomeňte například na hrdiny akčních filmů Bruce Willise nebo Vina Diesela. Na hlavě sice nic nemají, rozhodně jim to však na kráse nijak neubralo. U nich jsme však na jejich lysou hlavu zvyklí.

VIDEO: Celebrity, které přiznaly, že jsou HIV pozitivní.

Video se připravuje ...
Celebrity, které přiznaly, že jsou HIV pozitivní • VIDEO: Videohub

Co kdyby byli ale najednou plešatí například Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson nebo Ryan Reynolds? Některým slavným vlasáčům by změna image rozhodně neuškodila, u jiných by zas holá hlava byla spíše na škodu. Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sama. Kterým hollywoodským fešákům by změna prospěla?

Autor: Aneta Valešová