Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková: Těhotenství je pro mě požehnání. Známe už i pohlaví miminka

24. října 2023 | 11:40

Známá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková přišla v sobotu na StarDance podpořit své kolegy a postarala se o pořádný rozruch. V upnutých šatech totiž ukázala rostoucí těhotenské bříško. Teď nám o svém požehnaném stavu prozradila detaily.

V Botanické zahradě hl. m. Prahy se konala malá podzimní tisková konference, na kterou dorazily české sportovkyně se svými dětmi a společně se pustily do dlabání dýní. Nechyběla ani tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, která se v sobotu na StarDance postarala o milé překvapení, protože vyšlo najevo, že je těhotná.

Video: Co nám Eva Adamczyková prozradila v rozhovoru?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Štěpánka Bínová

Na setkání v botanické doslova zářila štěstím a bylo vidět, že si svůj stav užívá. „Já si toho hrozně vážím, že se to povedlo, že je všechno na dobré cestě, a cítím se dobře. Samozřejmě jsem měla nevolnosti a byla jsem unavená. Teď už mi dělá problém se obout, to je dost náročné. Ale upřímně, já to beru jako požehnání a není to žádné klišé. Takže si to užívám,“ řekla nám tenistka a dodala: „Vím už od první dcery, že těšení je dvojsměrné. Člověk se těší, až to těhotenství skončí, ale pak začne hrozný masakr. Těším se asi na tu lásku, kterou ucítím.“

Pohlaví miminka si ale zatím nechává pro sebe. „Víme to a vědí to i mí kamarádi a blízcí. Ale takhle veřejně si to nechám ještě pro sebe. Uvidíme, kdy to sdělím. Možná si to nechám pro sebe až do poslední chvilky,“ přiznala Andrea.

S manželem Fabriziem Sestini má už dceru Isabellu (4), která se na sourozence moc těší. „Ta to podle mě věděla dřív než já. Opravdu to vnímá, hrozně se těší a na začátku, když to skoro nikdo nevěděl, tak to všem vyprávěla, což otevřelo obzory spoustě lidí, které jsme potkávali v té době,“ vzpomínala sportovkyně. A právě po ní si ponechala také veškerou výbavu. „Všechno mám schované, od kočárku přes postýlky po oblečení. I z ekologických důvodů mi přijde zbytečné hromadit a množit. Takže doufám, že to udržím i v rámci druhého dítěte, že nebudu moc přikupovat,“ prozradila.

Tenistka zazářila v minulosti nejen na kurtech, ale i na tanečním parketu jedenácté řady StarDance, kam teď v sobotu přišla podpořit své kolegy. „Teď fandím sportovcům Vávrovi a Evě. Hrozně se mi líbí také Iva Kubelková. Jsou tam skvělé osobnosti a zajímavá jména. Myslím, že to mají letos skvěle poskládané, ostatně jako každý rok. A je to opravdu speciální projekt,“ prozradila Andrea, kdo jsou její favorité. Na soutěž sama ráda vzpomíná. „Vím, že jak je člověk ve StarDance, tak je v takové bublině těch jedenácti soutěžících a moc nevnímá ty okolo. Je důležitá ta podpora, ale oni si tam mezi sebou vytváří další rodinu a kamarády. Já jim to hrozně přeju, protože my máme ty kamarádské vztahy z jedenácté řady až doteď.“

Kromě tance se už ale jiným sportům v posledních letech nevěnuje. „Moc se neudržuji ve formě. Když jsem byla těhotná poprvé, tak jsem měla úplné volno, takže jsem cvičila v momentech, kdy jsem se nudila. A teď mám pracovní, domácí a mateřské povinnosti a velmi často mám večer všeho plné kecky, takže se pak rozhodně necítím na to, abych cvičila,“ přiznala.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...